SR850 Meijer schrobmachine

Meijer SR850

Dagprijs vanaf: €90,-

Vraag een offerte aan

Vraag een demo aan Download prijslijst

Operational lease vanaf: €475,75 p.m.

Deze Meijer SR850 zit-schrobmachine is een betrouwbare krachtpatser met een borsteldruk van maar liefst 150kg. Ideaal voor als je grote oppervlakken wilt schoonmaken waar verschillende mate van vervuiling is. De grote vuil- en schoonwatertanks (180L) en de werkbreedte van 85 cm stellen de machine in staat om zelfs tot 6.800 m² per uur te reinigen. De machine heeft een werktijd van ca. 4 uur, waardoor je in veel gevallen de klus in één keer kan klaren. Deze schrobmachine wordt veel ingezet in de industriële sector, winkelcentra, loodsen, supermarkten en distributiecentra.

De machine is standaard uitgerust met 2 witte schijfborstels met een diameter van 43 cm. Heb je te maken met hele zware vervuiling? Overweeg dan om onze gepatenteerde Green-Grid borstels toe te passen voor een nóg schoner resultaat. Al het vuile water wordt dankzij de dubbele zuigmotor en de innovatieve V-vormige zuigmond moeiteloos opgezogen. Het Stop&Go systeem detecteert wanneer de machine tijdens het schrobben tot stilstand komt en stopt automatisch de water- en zeep toevoer.

De Meijer SR850 is een bijzonder comfortabele zit schrobmachine die ook nog eens goed tegen een stootje kan. De bumpers zijn gemaakt van een stootvast kunststof en bevatten rollertjes op de hoeken om de kans op schade verkleinen wanneer per ongeluk een muur of stelling wordt geraakt. De achteruitrijzoemer, voor- en achterlichten en de zwaailamp zorgen ervoor dat de machine goed zichtbaar is en de bestuurder in alle veiligheid zijn werk kan doen.

Meijer SR850 is standaard o.a. uitgerust met:

Systeem voor snelheidsverlaging in bochten;
LED-verlichting vóór en achterzijde;
Controlelampje peil schoon water;
Handig spuitpistool voor het reinigen van de tanks;
Kleur gecodeerde onderdelen voor dagelijks onderhoud;
Elektronische vlotter afvalreservoir.

Overige specificaties:

Dweilbreedte: 110,5 cm
Type borstel: Schijf (2 x Ø 43 cm)
Snelheid: max. 8 km/u
Tractie op: voorwiel
Afmetingen (lxbxh): 191,7 x 96,1 x 163 cm
Geluidsniveau: < 70 dB(A)
Gewicht (met batterijen): 910 kg
Gewicht (zonder batterijen): 490 kg