Geautomatiseerde transportmiddelen voor de toekomst!

In steeds meer branches zien we automatisering terugkomen. En ja, ook in die van ons. Intern transport wordt steeds technischer en ook de geautomatiseerde voertuigen hebben hun intrede gedaan. Met de Automated Guided Vehicles automatiseren we bepaalde bewegingen in jouw magazijn of werkruimte.

Kiezen voor geautomatiseerde voertuigen heeft verschillende voordelen. Allereerst de efficiëntie. Een geautomatiseerd voertuig doet wat hij moet doen en niets anders. We stellen deze vooraf in en het voertuig begint aan zijn opdracht. Niet alleen tussen 9 en 5, ook gedurende de nacht en tijdens de pauzes. Meer bewegingen in hetzelfde aantal uren, over efficiëntie gesproken.

Andere voordelen zijn de veiligheid en nauwkeurigheid. Fouten maken is menselijk, een AGV maakt ze niet. Het voertuig weet waar hij moet zijn, maakt geen overhaaste beslissingen en beperkt risico’s. Veiliger voor stellingen, andere mensen en de te vervoeren producten!

Kumatech AGV in showroom Beekmans Heftrucks

Beekmans Heftrucks & Kumatech

Samen met Kumatech B.V. leveren en onderhouden we deze geautomatiseerde transportmiddelen. We komen graag eens langs om te bekijken hoe we jouw magazijn nog efficiënter kunnen maken!

De Automated Guided Vehicles zijn bedoeld om personeelstekorten op te lossen, niet om personeel te vervangen. Zie het als een ware aanvulling om alles net wat beter te laten verlopen binnen je organisatie.

Het interne transport binnen jouw organisatie ook optimaliseren? Neem contact met ons op! Dan hebben we het samen over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op