Ontstaan Beekmans Heftrucks

De wereld van interne transportmiddelen kent voor Jarmo (oprichter Beekmans Heftrucks) geen geheimen meer. Door het volgen van een BBL opleiding is hij al vroeg in de wereld van de interne transportmiddelen getreden. Van leerling monteur tot servicemanager, voor de start van Beekmans Heftrucks had hij al wat jaren versleten in deze branche.

Na een aantal jaar voor een werkgever te hebben gewerkt besloot hij dat het tijd werd om voor zichzelf te beginnen. In eerste instantie wilde Jarmo zijn hobby achterna gaan door zich te specialiseren in een motor- en quadzaak, echter kwam hij er vrij snel achter dat de particuliere markt niets voor hem was. Door toenadering van oude klanten besefte Jarmo dat zijn kansen en ambities binnen de interne transportmiddelen lagen.

In december 2015 werd Beekmans Heftrucks B.V. opgericht te Nieuwkuijk met een pand parallel aan de A59. Met enkel een bus met gereedschap en Beekmans Heftrucks reclame op de gevel is hij van start gegaan. Mede door deze reclame en een niet te stoppen motivatie is Beekmans Heftrucks uitgegroeid tot een gezond bedrijf.

team beekmans

Groei en ontwikkeling

De afgelopen jaren zijn we veel gegroeid, zowel qua team als qua dienstverlening. Waar we begonnen zijn met het onderhoud, de reparaties, het verwerken van storingen en het uitvoeren van keuringen aan intern transportmateriaal, kunnen wij nu onze klanten totaal ontzorgen met al het materiaal wat zij nodig hebben in hun warehouse. Een mooie combinatie tussen verhuur, verkoop, reparaties en keuringen die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Beekmans Heftrucks staat nooit stil!

We zijn continu bezig om onze dienstverlening, werkwijze en de beleving van jou als klant te verbeteren. We houden ons personeel scherp door hen continu te blijven scholen en vragen altijd om terugkoppeling van onze klanten, zodat we onze service kunnen blijven verbeteren.

Meer weten

Onze missie en visie

Missie

De missie van Beekmans Heftrucks is dé transparante totaal partner te zijn op het gebied van logistieke oplossingen in de warehousing binnen de regio.

Visie

Beekmans Heftrucks wil in de toekomst ‘’De Grootste en Beste Warehouse Ontzorger van Nederland zijn’’! No nonsens, transparant en betrouwbaar. Wij begrijpen onze klanten en stellen hun belangen altijd voorop door ze innovatieve, efficiënte en klantgerichte oplossingen te bieden.

Meer weten
Beekmans Heftrucks