Werken bij BEEKMANS!

Beekmans Heftrucks groeit, en daarom zijn we op zoek naar rebels talent zoals jij! Durf jij de uitdaging aan te gaan en samen met ons het verschil te maken?

Wij houden van risico’s, en ons team bestaat uit de allerbeste mensen met de meest uiteenlopende kwaliteiten. Eigenzinnigheid is een must – we hebben uitgesproken meningen en zijn bereid om elke dag dat extra stapje te zetten. Dat maakt ons team uniek, divers en ontzettend uitdagend. Als jij denkt dat je bij Beekmans Heftrucks past, scrol dan snel naar beneden om een duidelijk beeld te krijgen van wat misschien wel jouw toekomstige werkplek en collega’s zouden kunnen zijn.

REBELSE VACATURES VOOR ECHTE AANPAKKERS

Servicemonteur buitendienst

Beekmans Reporter

BBL’er en zij instromer

Ondernemend e-commerce specialist

Meewerkend chef werkplaats

Open sollicitatie

KANSEN | GROEI | TEAM

Lukasz werkt alweer ruim 5 jaar bij Beekmans Hefrucks. Lukasz was van origine timmerman, maar bij Beekmans Heftrucks geloven we in groei en in de kracht van mensen. En begon mede door de hulp van EU-Roots Uitzendbureau– als schade hersteller bij Beekmans Heftrucks, en dankzij technische trainingen en zijn harde werk groeide hij door tot onderhoudsmonteur binnendienst en daarna zelfs tot servicemonteur buitendienst. En nu? Lukasz is uitgegroeid tot een echte technisch specialist. Bij Beekmans Heftrucks zijn we ervan overtuigd dat iedereen kan groeien, en we ondersteunen ons team graag in die groei. Lukasz is het bewijs dat dit mogelijk is, en daar zijn we ontzettend trots op!

Lukasz

Lesley begon anderhalf jaar geleden met een dubbele rol ter ondersteuning van onze verkoop en marketing, maar met de groei van Beekmans Heftrucks was de dubbel functie niet meer realistisch.

Zo legde wij een keus bij Lesley voor:  De focus op de verkoopafdeling of zich richten op marketing. Een beslissing die in lijn staat met de bedrijfsgroei. Als werkgever hebben we vertrouwen in Lesley’s capaciteiten en moedigden we haar aan om te kiezen voor het geen waar ze de meeste energie van krijgt. Het resultaat? Lesley koos voor de uitdaging van Marketing & Communicatie. Een groei die niet alleen Lesley nodig had, maar stiekem ook Beekmans Heftrucks. 😉

Lesley

Na het afronden van de opleiding Bedrijfskunde op de Avans Hogeschool en een korte stage, wist Ralph dat hij graag aan de slag wilde binnen Beekmans Heftrucks!

Met Ralph gaan we nog een stap verder in het ontzorgen van onze klanten. Ralph richt zich namelijk op het versterken van de samenwerking met onze klanten in de regio en waar nodig voorzien van passend advies.
Maar voordat Ralph eropuit trekt, is hij momenteel  Beekmans Heftrucks en onze klanten aan het leren kennen. Dat betekend dat hij de aankomende maanden mee loopt met de monteurs, de verhuurafdeling,  de verkoopafdeling en transport om zijn kennis te vergroten. Daarnaast zal Ralph een Heftruck en VCA certificaat behalen. Zo heeft Ralph alle kennis en ervaring in huis!

Ralph

Onze collega Tigo werkt alweer een aantal jaar bij Beekmans Heftrucks. Hij is hier begonnen als weekendhulp en door zijn enthousiasme begonnen aan de opleiding Allround Technicus Voertuigen en Mobiele Werktuigen/Autotechniek.

Tigo: ‘’ Ik vind het leuk om bij Beekmans Heftrucks te werken door het leuke en interessante werk met voldoende uitdaging en de gezellige en behulpzame collega’s.’’

Tigo

Al ruim 5 ½ jaar stapt Mariëlle met veel enthousiasme het kantoor binnen. Haar reis begon als serviceplanner, maar al snel drong het besef door dat technische kennis van cruciaal belang is voor het vervullen van deze rol.

Na een goed gesprek met Jarmo, waarin ze aangaf een blijvende betrokkenheid bij Beekmans Heftrucks te willen behouden, maar niet in dezelfde functie, heeft ze zich ontwikkeld tot de zakelijke rechterhand van Jarmo. Zo weet ze werkelijk alles over Beekmans Heftrucks en onze dienstverlening en kunnen we de komende jaren samen nog verder ontwikkelen met altijd het oog op de toekomst!

Marielle

‘Is er meer? Jazeker!

ONS REBELSE TEAM

Dit is precies wie wij zijn…

Bij Beekmans Heftrucks zijn we op een missie, we zijn aan het doorgroeien van dé beste warehouse ontzorger van Brabant naar de beste ‘’Warehouse Ontzorger van Nederland’’!

Met onze vakkennis bieden we de allerbeste service aan onze klanten. We hebben een gemotiveerd team met passie voor techniek. Of het nu gaat om kopen of huren van machines of reparatie & onderhoud, klanten zijn bij ons aan het juiste adres. We hebben een duidelijke focus op warehouse ontzorging en kwaliteit & flexibiliteit staan voorop.Verder heerst er een Brabantse, laagdrempelige cultuur met een gemoedelijke sfeer; er wordt veel gelachen en hard gewerkt!

Een bak koffie kan geen kwaad?

Mocht je geen match zien tussen de vacatures, maar wel graag bij Beekmans aan de slag willen? Laten we dan een bak koffie drinken. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer nu Blijf op de hoogte