Magazijnstellingen bestellen

bij Beekmans Heftrucks

Beekmans Heftrucks is de warehouseontzorger van Nederland en biedt diverse soorten HMC stellingen van de beste kwaliteit voor het inrichten van je magazijn. Of je nu op zoek bent naar palletstellingen, legbordstellingen, draagarmstellingen of inrijstellingen, Beekmans Heftrucks heeft het in huis. De stellingen zijn stabiel, veilig en efficiënt, en helpen je om je voorraad veilig op te slaan en zo veel mogelijk ruimte te benutten. Onze stellingen zijn geschikt voor zowel magazijnen als kantoren of archieven en zijn eenvoudig te verplaatsen met een hef- of reachtruck. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Beekmans Heftrucks voor je magazijnstellingen.

Bel: 073 8889161 Mail ons

Palletstellingen

Palletstellingen zijn misschien wel de meest bekende stellingen voor in een magazijn. Dankzij de bouw van deze stellingen kun je goederen, verpakt in pallets, betrouwbaar opbergen en eenvoudig bereiken wanneer je ze nodig hebt. Palletstellingen zijn ontzettend stabiel en hebben een hoog draagvermogen voor een zwaardere belasting. De jukken en liggers zijn voorzien van een speciale poedercoating die de palletstelling zeer duurzaam maakt.

Lees meer over palletstellingen

Legbordstellingen

Deze stellingen blinken uit in flexibiliteit. Legbordstellingen zijn ideaal voor het opbergen van kleine goederen of het archiveren van administratie. Ze zijn dan ook niet alleen geschikt voor in een magazijn, maar kunnen ook uitstekend ingezet worden in een kantoor of archief. Dankzij de mogelijkheid om de stelling zelf helemaal in te delen en de grote opslagruimte, is dit een van de meest gebruikte opslagsystemen.

Lees meer over legbordstellingen

Draagarmstellingen

De draagarmstellingen zijn in diverse varianten beschikbaar zodat je deze compleet naar je eigen wensen kunt vormgeven. Ze zijn zowel te verkrijgen als enkel- en dubbelzijdig en ook de afmetingen en draagvermogens zijn door jou te bepalen. De stelling is opgebouwd uit geprofileerde staanders waarin vervolgens draagarmen zijn gemonteerd, waardoor de stellingen erg stevig zijn. Doordat de goederen op verschillende levels worden opgeslagen wordt er vooral in de hoogte gewerkt. Een groot voordeel, aangezien je hierdoor op een efficiënte manier alle ruimte benut in het magazijn. Met een hef- of reachtruck zijn de goederen, dankzij de slimme vormgeving, eenvoudig uit de stellingen te halen.

Lees meer over draagarmstellingen

Inrijstellingen

Inrijstellingen zijn uitermate geschikt om in te zetten bij het opbergen van grote aantallen dezelfde artikelen, meestal in de vorm van pallets. Dit opslagsysteem maakt zowel gebruik van de diepte als de hoogte van de werkplaats. Dit zorgt voor een prettig overzicht waardoor medewerkers eenvoudig met een heftruck goederen in en uit de stellingen kunnen plaatsen en halen. De constructie van de stellingen is hier specifiek op vormgegeven, wat ervoor zorgt dat de stellingen wel tegen een stootje kunnen.

Lees meer over inrijstellingen

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen zijn specifiek gemaakt voor het opbergen en tentoonstellen van grotere producten. Het is namelijk mogelijk om goederen gemakkelijk in grootverpakkingen te stoppen die passen in de stelling. Een groot voordeel van deze stellingen: je kunt ze altijd later nog eenvoudig aanpassen aan de beschikbare ruimte in je magazijn of winkel.

Lees meer over grootvakstellingen

Bandenstellingen

Speciaal voor bedrijven die veel werken met diverse banden zijn bandenstellingen een echte uitkomst. Op deze manier kun je heel overzichtelijk de opslag van uw goederen indelen. Bandenstellingen zorgen ervoor dat je op een veilige en efficiënte manier banden en velgen op kunt bergen in het magazijn. Door de ronde vorm kan het gevaarlijk zijn om banden in een stelling te plaatsen met vlakke vakken. Een bandenstelling kenmerkt zich door de stevigheid die nodig is om alle banden kwijt te kunnen en maakt uw werkplaats of magazijn een veilige plaats voor alle producten. Nog een bijkomend voordeel: door een bandenstelling te plaatsen in een magazijn kun je veel efficiënter omgaan met de beschikbare ruimte.

Lees meer over bandenstellingen

De voordelen?

  1. Elke stelling kan volledig op maat worden gemaakt, zowel diepte, als hoogte en breedte worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen;
  2. Kies zelf een kleur voor de stellingen voor een uiterst overzichtelijk magazijn;
  3. De HMC stellingen zijn van de beste kwaliteit en gaan dan ook langdurig mee;
  4. Wij bieden je een snelle levering tegen een scherpe prijs;
  5. Een groot aanbod aan diverse stellingen voor een perfecte magazijninrichting.

Ben je bezig met het optimaliseren van je magazijn en zoek je naar de juiste magazijnstellingen voor jouw bedrijf? Beekmans Heftrucks, de warehouseontzorger van Nederland, biedt de oplossing. Wij adviseren je graag over de verschillende stellingen die we aanbieden, van palletstellingen tot draagarmstellingen, zodat je verzekerd bent van stellingen van uitstekende kwaliteit die aansluiten bij jouw specifieke behoeftes. Of je nu een groot of klein magazijn hebt, wij maken de stellingen helemaal op maat. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan, wij helpen je graag verder!

Bel: 073 8889161 Mail ons