Een betrouwbare hoogwerker huren voor uw klus

Door het huren van een hoogwerker kunt op een zeer veilige manier op hoogte werken. U kunt hiervoor bij Beekmans Heftrucks een hoogwerker huren voor een prijs die uitstekend in de markt ligt. Bijvoorbeeld voor wanneer u werkzaamheden in het vooruitzicht heeft waarvoor een hoogwerker vereist is, maar u geen baat heeft bij de aanschaf van een eigen hoogwerker. Of wanneer uw eigen hoogwerker wordt gerepareerd en u toch op de korte termijn wilt beschikken over een hoogwerker van hoge kwaliteit. Of wanneer uw onderneming snel groeit, maar er nog geen ruimte in het budget is voor de aanschaf van een nieuwe machine. Met de verhuur van een hoogwerker ontzorgen en ondersteunen wij uw werkzaamheden. Beekmans Heftrucks biedt deskundig advies, topkwaliteit en klantgerichte service. Een hoogwerker huren was nog nooit zo toegankelijk!

Regionaal en persoonlijk

Hoewel Beekmans Heftrucks door heel Nederland actief is en zorgt voor verkoop en verhuur van hoogwerker, heftruck of reachtruck, staan wij bekend als de Warehouse ontzorger van Brabant. Door onze toewijding, korte lijnen, persoonlijke relaties en een groot netwerk in de regio zijn we flexibel en klantgericht. Met een hoog kennisniveau zijn onze medewerkers in staat om advies op maat te geven in diverse branches. Beekmans Heftrucks ontzorgt logistieke afdelingen in de chemische industrie, de voedselindustrie en de transportwereld. Maar wij zijn ook nauw betrokken bij ondernemingen in fullfilment, fabrikanten en verkoopkantoren met eigen magazijn. Juist door de persoonlijke aandacht en het contact met eigenaren, directeuren, managers en logistieke beslissingnemers kennen wij de markt in de regio als geen ander. Beekmans is hierdoor in staat om snel te schakelen, flexibel te handelen en doordacht te adviseren. Wij zijn dan ook nauw betrokken bij de logistieke processen van grote spelers in;

  • Breda
  • Den Bosch
  • Drunen
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Oosterhout
  • Oss
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Uw hoogwerker huren tegen een betaalbare prijs

Onze vakkundige medewerkers luisteren aandachtig naar uw eisen en behoeften. Beekmans Heftrucks adviseert volledig op maat en denkt actief mee. Heeft u geen ervaring met het gebruik van een hoogwerker, dan ondersteunen wij met de juiste begeleiding en informatie verschaffing. Bij ons een hoogwerker huren is qua prijs, service, flexibiliteit en ondersteuning altijd de juiste keuze. Bent u na ervaringen met Beekmans Heftrucks zo tevreden dat u zelf een exemplaar wilt aanschaffen? Neem eens een kijkje in ons aanbod. Hoogwerkers, heftrucks, reachtrucks, boen- en schrobmachines van topmerken zijn bij ons te koop. Naast nieuwe transportmiddelen kunt u bovendien bij ons terecht voor occasions.


Merken