Stagiaire marketing en communicatie

Ben jij klaar om jouw marketing- en communicatieskills naar een hoger niveau te tillen in het hart van warehousing ontzorging in Nederland? Beekmans Heftrucks zoekt een enthousiaste stagiair(e) die klaar is om onze positie in de markt niet alleen te versterken maar ook verder te ontwikkelen. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een veelzijdig team waar ideeën tot leven komen!

Jouw Rol:  Als stagiair(e) marketing en communicatie bij Beekmans krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een dynamische omgeving. Samen met ChatGPT ga jij aan de slag om leuke content te creëren voor onze kanalen. Of het nu gaat om het schrijven van pakkende teksten of het visualiseren van onze nieuwste projecten, jouw creativiteit kent geen grenzen.

ONS REBELSE TEAM

EEN VLEUGJE REBELS

Een tikkeltje eigenwijs of rebels, zo zou je ons ook kunnen noemen. Herken jij jezelf hierin? Dan draag jij het Beekmans DNA in je dat wij zoeken.

Ons team bestaat uit de beste mensen met ieder hun beste kwaliteiten, maar eigenzinnigheid is zeker aanwezig. Dit brengt het rebelse in ons naar voren met uitgesproken meningen, om elke dag net dat extra stapje te zetten. Dit maakt ons team uniek, divers en uitdagend.

WELKE REBELSE EIGENSCHAPPEN?

  • Je studeert aan een relevante opleiding op het gebied van marketing of communicatie en hebt al enige kennis van AI (of je hebt interesse hierin).

  • Sterke Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, zodat je als een echte rebel kunt bijdragen aan krachtige nieuwsbrieven, leaflets en berichten voor onze social media kanalen.

  • Creatief denkvermogen en oog voor detail. We houden van gekke, creatieve invalshoeken om anders te denken. Zodat we dit kunnen inzetten voor het verbeteren van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van Beekmans Heftrucks.

  • Je bent actief op verschillende social media platformen en het is voor jou geen uitdaging om de laatste kennis van diverse platforms en trends te vergaren. Daarnaast willen we ons ook gaan richten op TikTok, dus mocht jij je hier in vast willen bijten laat het ons weten!

  • Maak jij dagelijks gebruik van ChatGPT? Of ben je bereid hiermee te werken? Wil jij jezelf  blijven ontwikkelen en weten hoe we AI nog meer kunnen inzetten? Top dat is waar we naar opzoek zijn!

  • Je bent een echte aanpakker en ziet kansen. We geven je veel vrijheid zodat je het best mogelijke resultaat kunt behalen.

WAT BIEDEN WE JOU?

SOLLICITATIEPROCEDURE

Interesse? Ben jij de rebel die wij zoeken en heb je zin om Beekmans Heftrucks te versterken met jouw talent? Neem contact op met Marielle via telefoon of e-mail. Laat ons weten waarom jij perfect past binnen ons team. Misschien zitten we binnenkort samen aan de koffie om te ontdekken of jij het unieke Beekmans DNA in je hebt.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets groots en je carrière een vliegende start te geven. Wij kunnen niet wachten om van je te horen!

Contactgegevens Marielle:  marielle@beekmansheftrucks.nl of 073-8889161.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.