Stagiaire marketing en communicatie

Beekmans is dé warehousing ontzorger van Nederland. Om deze positie te versterken en verder te ontwikkelen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor de marketing en communicatie. Dit willen we mede bereiken door ons meer te verdiepen in Artificial Intelligence (AI).

ONS REBELSE TEAM

Ben jij de nieuwe ‘Einstein’ die we zoeken?

We zoeken een nieuwe ‘Einstein’ die zich wil verdiepen in AI. Bij ons krijg je een unieke kans: je verdiepen in AI en actief betrokken zijn bij de implementatie van AI-oplossingen. AI speelt ook een belangrijke rol binnen de sociale media. Daar ga je actief mee aan de slag en werk je samen met onze marketingafdeling aan diverse aspecten om slimmer te werken op de marketingafdeling.

EEN VLEUGJE REBELS

Een tikkeltje eigenwijs of rebels, zo zou je ons ook kunnen noemen. Herken jij jezelf hierin? Dan draag jij het Beekmans DNA in je dat wij zoeken.

Ons team bestaat uit de beste mensen met ieder hun beste kwaliteiten, maar eigenzinnigheid is zeker aanwezig. Dit brengt het rebelse in ons naar voren met uitgesproken meningen, om elke dag net dat extra stapje te zetten. Dit maakt ons team uniek, divers en uitdagend.

WELKE REBELSE EIGENSCHAPPEN?

  • Je studeert aan een relevante opleiding op het gebied van marketing of communicatie en hebt al enige kennis van AI (of je hebt interesse hierin).
  • Sterke Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, zodat je als een echte rebel kunt bijdragen aan krachtige nieuwsbrieven, leaflets en berichten voor onze social media kanalen.
  • Creatief denkvermogen en oog voor detail. We houden van gekke, creatieve invalshoeken om anders te denken. Zodat we dit kunnen inzetten voor het verbeteren van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van Beekmans Heftrucks.
  • Je bent actief op verschillende social media platformen en het is voor jou geen uitdaging om de laatste kennis van diverse platforms en trends te vergaren.
  • Maak jij dagelijks gebruik van ChatGPT? Of ben je bereid jezelf hierin vast te bijten? Wil jij jezelf  blijven ontwikkelen en weten hoe we AI kunnen inzetten? Top dat is waar we naar opzoek zijn!
  • Je bent een echte aanpakker en ziet kansen. We geven je veel vrijheid zodat je het best mogelijke resultaat kunt behalen.

WAT BIEDEN WE JOU?

SOLLICITATIEPROCEDURE

Geef ons een belletje of stuur een e-mail naar Nicole waarom jij interesse hebt om aan de slag te gaan binnen Beekmans Heftrucks. Als we dan even gekletst hebben, kunnen wij kijken of dit smaakt naar een kop koffie, want alleen dan proef je letterlijk en figuurlijk het DNA van Beekmans.

Contactgegevens Nicole:  marielle@beekmansheftrucks.nl of 073-8889161.