Onderdelen

Beekmans Heftrucks kan je voorzien van passende onderdelen voor jouw intern transportmateriaal. Er zijn verschillende redenen waarom je een onderdeel wilt bestellen, denk hierbij aan defecte onderdelen, versleten onderdelen, maar ook een eventuele toevoeging aan je (bestaande) machine.

Je kunt bij een toevoeging aan de machine denken aan veiligheidsverlichting, cabinedelen, voorzetstukken en andere accessoires. Dit zijn enkele voorbeelden en bij Beekmans Heftrucks denken wij dan ook graag met je mee.

Buiten deze onderdelen hebben wij ook nog twee andere labels waardoor wij totaalleverancier zijn op het gebied van intern transportmateriaal. Met onze labels heftruckband.com en heftrucklader.nl ontzorgen wij onze klanten. Deze labels zijn ontstaan door de constateringen in onze service afdeling. Wij zagen hierbij dat er te vaak gebruik werd gemaakt van bijvoorbeeld de verkeerde heftruckladers. Om deze reden hebben wij besloten zelf een goed alternatief te vinden voor dit probleem, namelijk een fabrikant van opladers die perfect aansluit bij de behoefte van deze markt.

Bel: 073 8889161 Mail ons
onderdelen machines
batterij onderdeel heftruck

Selectie onderdelen

  • Laders
  • Accu’s
  • Verlichting
  • Voorzetapparatuur
  • Banden
Bel: 073 8889161 Mail ons