Open sollicitatie bij Beekmans?

Geen passende vacature gevonden, maar wel enthousiast over Beekmans Heftrucks? Goed nieuws! Wij staan altijd open voor nieuw talent dat onze missie van warehouse ontzorging wil versterken. Ben jij klaar om bij te dragen aan de groei van Beekmans en jezelf uit te dagen? Laten we dan samen een kop koffie drinken.

Want geloof ons, er is meer mogelijk dan je denkt!

ONS REBELSE TEAM

Ons team bestaat uit de beste mensen, met de beste kwaliteiten, maar eigenzinnig kun je ze zeker noemen. Dit maakt het rebelse in ons los met uitgesproken meningen, om iedere dag net dat stapje extra te zetten. Dit maakt ons team uniek, divers en uitdagend.

Bourgondische gezelligheid

We kunnen je alles gaan vertellen over dat we dé warehouse ontzorger van Nederland zijn. Maar dit weten wij en voor het gemak gaan we ervan uit dat jij dit ook al weet. Wat we je beter kunnen vertellen is dat we een Brabants, bourgondisch en laagdrempelig bedrijf zijn waarbij plezier, humor en gezelligheid in het werk voorop staat. Hoe wij je dit laten merken? Door wekelijks twee keer te gaan sporten met elkaar en net als je denkt, ik ben goed bezig, verpesten we dit weer op de vrijdagmiddag met onze gezellige borrel, we zeiden het al eerder een tikkeltje rebels. En als je lacht om onze grappen dan val je bij ons zeker in de smaak 😉.

HEB JIJ HET BEEKMANS DNA?

WAT KUNNEN WE JOU BIEDEN?

Het aller belangrijkste voor ons is dat er een echte klik is tussen jou en Beekmans Heftrucks. Laten we eerlijk zijn, dit maakt de samenwerking voor alle betrokken partijen het meest plezierig. Daarom stellen we voor dat je 2 dagen tot een week met ons meedraait, waar je uiteraard voor wordt betaald. Zo krijg jij een goede indruk van je werkomgeving, je collega’s en de werkzaamheden. Hoe gaat dit in zijn werk? We beginnen met een gezellig bakje koffie (en ja, bij Beekmans hebben we heerlijke koffie 😉) en als we beiden het gevoel hebben dat het naar meer smaakt, plannen we in dat je met ons meeloopt. Alleen zo krijg je een echt beeld van wie wij zijn en of er een wederzijdse klik is.

KORT & KRACHTIG

BREAK THE RULES

SOLLICITATIEPROCEDURE

Geef ons een belletje of stuur een e-mail naar Marielle waarom jij interesse hebt om aan de slag te gaan binnen Beekmans Heftrucks. Als we dan even gekletst hebben, kunnen wij kijken of dit smaakt naar een kop koffie, want alleen dan proef je letterlijk en figuurlijk het DNA van Beekmans.

Contactgegevens Marielle: marielle@beekmansheftrucks.nl of 073-8889161.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.