Vacature ondernemend e-commerce specialist

Ontstaan uit Jarmo Beekmans’ passie en ambitie, en gestart in een garage aan een oud bureau, is Heftruckband.com uitgegroeid tot de eerste en enige online specialist in heftruckbanden. Echter, door de focus op de groei en ontwikkeling van Beekmans Heftrucks, heeft dit project niet de aandacht gekregen die het echt verdiende. Dit is jouw kans om een centrale rol te spelen in het opnieuw vormgeven van Heftruckband.com.

ONS REBELSE TEAM

Het moment voor vernieuwing is aangebroken

We staan op een keerpunt en zoeken naar vernieuwing; we zoeken een gedreven ondernemend persoon met een passie voor e-commerce, die klaar is om heftruckband.com nieuw leven in te blazen. Jij wordt de kartrekker van heftruckband.com, met de missie om hem te transformeren, te optimaliseren en resultaten te behalen!

EEN VLEUGJE REBELS

Een tikkeltje eigenwijs of rebels, zo zou je ons ook kunnen noemen. Herken jij jezelf hierin? Dan draag jij het Beekmans DNA in je dat wij zoeken.

Ons team bestaat uit de beste mensen met ieder hun beste kwaliteiten, maar eigenzinnigheid is zeker aanwezig. Dit brengt het rebelse in ons naar voren met uitgesproken meningen, om elke dag net dat extra stapje te zetten. Dit maakt ons team uniek, divers en uitdagend.

WIE WE ZOEKEN

Jouw rol: Je wordt de drijvende kracht achter heftruckband.com, in het begin verantwoordelijk voor alles van orderbeheer tot klanttevredenheid. Maar maak je geen zorgen, je bent niet alleen; ons team van ervaren marketeer en webbouwer staat klaar om je ondersteuning te bieden.

De ideale kandidaat heeft:

  • Ervaring met het beheren van webshops, kennis van WordPress is een plus.
  • Een zelfstandige werkhouding met de drive om concrete resultaten te behalen.
  • Affiniteit met techniek en/of rollend materieel.
  • Vaardigheden in HTML, CSS, en gerelateerde technologieën.

WAT BIEDEN WE JOU?

SOLLICITATIEPROCEDURE

Is dit de kans waar je op hebt gewacht? We zijn benieuwd naar je! Neem contact met ons op. Geef ons een belletje of stuur een e-mail naar Marielle waarom jij interesse hebt om aan de slag te gaan binnen Beekmans Heftrucks. Als we dan even gekletst hebben, kunnen wij kijken of dit smaakt naar een kop koffie, want alleen dan proef je letterlijk en figuurlijk het DNA van Beekmans.

Contactgegevens Marielle:  marielle@beekmansheftrucks.nl of 073-8889161.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.