Meewerkend chef werkplaats

Zie jij jezelf als de chef van de werkplaats, de gangmaker tijdens de pauzes én de kartrekker die een kwalitatieve werkplaats aanstuurt en het beste uit je team haalt?
Wil jij jouw technische expertise en leidinggevende kwaliteiten inzetten en verder ontwikkelen in de dynamische wereld van de warehouse ontzorging in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol: Wij zoeken een meewerkend chef werkplaats die coördinerend en uitvoerend te werk gaat op het gebied van reparaties van divers intern transport materiaal. Jij gaat de eindcontroles uitvoeren van de reparaties die door onze werkplaats monteurs zijn uitgevoerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop van onderdelen en het overzien van de organisatie en inrichting van de werkplaats.

ONS REBELSE TEAM

Ons team bestaat uit de beste mensen, met de beste kwaliteiten, maar eigenzinnig kun je ze zeker noemen. Dit maakt het rebelse in ons los met uitgesproken meningen, om iedere dag net dat stapje extra te zetten. Dit maakt ons team uniek, divers en uitdagend.

Bourgondische gezelligheid

We kunnen je alles gaan vertellen over dat we dé warehouse ontzorger van Nederland zijn. Maar dit weten wij en voor het gemak gaan we ervan uit dat jij dit ook al weet. Wat we je beter kunnen vertellen is dat we een Brabants, bourgondisch en laagdrempelig bedrijf zijn waarbij plezier, humor en gezelligheid in het werk voorop staat. Hoe wij je dit laten merken? Door wekelijks twee keer te gaan sporten met elkaar en net als je denkt, ik ben goed bezig, verpesten we dit weer op de vrijdagmiddag met onze gezellige borrel, we zeiden het al eerder een tikkeltje rebels. En als je lacht om onze grappen dan val je bij ons zeker in de smaak 😉.

HEB JIJ HET BEEKMANS DNA?

WAT GA JE DOEN?

  • Reparaties coördineren: Je leidt een klein team van monteurs en zorgt dat reparaties snel en goed worden gedaan.
  • Eindcontroles uitvoeren: Na reparaties check je alles grondig zodat het materiaal perfect werkt voordat het terug naar de klant gaat.
  • Inkoop regelen: Jij zorgt voor de inkoop van onderdelen en houdt de voorraad op peil.
  • Werkplaats organiseren: Je zorgt dat de werkplaats netjes en georganiseerd is, met een veilige en efficiënte werkomgeving.

KORT & KRACHTIG

WAT VRAGEN WIJ?

  • Analytisch vermogen: Je kunt complexe technische problemen snel en nauwkeurig analyseren en oplossen.
  • Organiserend: Je bent in staat om werkprocessen effectief te plannen en te structureren, waardoor je een overzichtelijke en efficiënte werkplaats creëert.
  • Zelfstandig werken: Je neemt zelf initiatief en kunt zelfstandig beslissingen nemen die bijdragen aan de optimalisatie van werkprocessen.
  • Leidinggeven: Je hebt de capaciteit om een klein team te leiden, te motiveren en te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden.
  • Technische kennis en ervaring: Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en een gedegen technische achtergrond.
  • Proactieve houding: Je ziet kansen en grijpt deze om verbeteringen door te voeren in de werkplaats.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Ben jij de meewerkend chef werkplaats die wij zoeken? Neem dan contact op met Mariëlle om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Contactgegevens Marielle:  marielle@beekmansheftrucks.nl of 073-8889161.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.