Beekmans Reporter

Ben jij de nieuwe Monica Geuze of Rien Welsink voor Beekmans Heftrucks? Dan zoeken we jou! Samen zorgen we ervoor dat we de creatieve marketing en communicatie skills naar een hoger niveau tillen!

Jouw rol: Wij zoeken iemand die super enthousiast wordt van content maken op onze social media kanalen. Iemand die overal kansen ziet en het te gek vindt om met collega´s mee te gaan om gave beelden te maken van onze machines, onze klanten en ons bedrijf. Iemand die eigenwijs is en gedreven is, en vooral echt rebels durft te denken en te zijn. Je deinst er niet voor terug om zelf een keer voor de camera te verschijnen en vindt het juist een uitdaging om creatieve manieren te vinden om bijvoorbeeld machines onder de aandacht te brengen.

Dit houdt ook in dat je het leuk vindt klanten en relaties te spreken en deze te betrekken in de communicatie, bijvoorbeeld door een interview bij de klant op locatie. Jij bedenkt het en wij zijn zo gek om eraan mee te doen.

ONS REBELSE TEAM

Ons team bestaat uit de beste mensen, met de beste kwaliteiten, maar eigenzinnig kun je ze zeker noemen. Dit maakt het rebelse in ons los met uitgesproken meningen, om iedere dag net dat stapje extra te zetten. Dit maakt ons team uniek, divers en uitdagend.

Bourgondische gezelligheid

We kunnen je alles gaan vertellen over dat we dé warehouse ontzorger van Nederland zijn. Maar dit weten wij en voor het gemak gaan we ervan uit dat jij dit ook al weet. Wat we je beter kunnen vertellen is dat we een Brabants, bourgondisch en laagdrempelig bedrijf zijn waarbij plezier, humor en gezelligheid in het werk voorop staat. Hoe wij je dit laten merken? Door wekelijks twee keer te gaan sporten met elkaar en net als je denkt, ik ben goed bezig, verpesten we dit weer op de vrijdagmiddag met onze gezellige borrel, we zeiden het al eerder een tikkeltje rebels. En als je lacht om onze grappen dan val je bij ons zeker in de smaak 😉.

HEB JIJ HET BEEKMANS DNA?

WAT GA JE DOEN?

Vertaler: Je zet ideeën en concepten om in aansprekende boodschappen die onze doelgroep raken. Of het nu gaat om krachtige nieuwsbrieven, opvallende leaflets of pakkende berichten voor onze social media kanalen, jij weet hoe je onze producten en diensten kunt verpakken om maximaal effect te bereiken. Hierbij ben je continu vooruitstrevend en wil je onze social media kanalen verder uitbouwen om het bereik in de juiste doelgroep te vergroten.

Creatieveling: Je schrijft boeiende tekstuele content en creëert visuele content die onze merkidentiteit versterken. Hierbij maak je gebruik van onze AI-tools, waaronder op maat gemaakte GPT’s, oftewel prompts, om het schrijven van content efficiënter en doelgerichter te maken. 

KORT & KRACHTIG

WAT VRAGEN WIJ?

  • Sterke Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, natuurlijk mag dit met de hulp van Chat GPT: Zodat je als een echte rebel kunt bijdragen aan krachtige nieuwsbrieven, leaflets en berichten voor onze social media kanalen.
  • Creatief denkvermogen en oog voor detail: We houden van gekke, creatieve invalshoeken om anders te denken. Dit zet je in voor het verbeteren van de (online) zichtbaarheid en vindbaarheid van Beekmans Heftrucks.
  • Actief op verschillende social media platformen: Het is voor jou geen uitdaging om de laatste kennis van diverse platforms en trends te vergaren. We willen ons ook gaan richten op TikTok, dus mocht jij je hierin vast willen bijten, dan zijn wij de juiste match!
  • Ervaring met of bereidheid om te werken met ChatGPT: Maak jij al dagelijks gebruik van ChatGPT? Of ben je bereid hiermee te werken? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en weten hoe we AI nog meer kunnen inzetten? Top, dat is waar we naar op zoek zijn!
  • Proactieve aanpakker: Je ziet kansen en grijpt ze. We geven je veel vrijheid zodat je het best mogelijke resultaat kunt behalen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Interesse? Ben jij de marketing professional die wij zoeken? Neem dan contact op met Mariëlle om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Contactgegevens Marielle:  marielle@beekmansheftrucks.nl of 073-8889161.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.