BBL leerling of zij instromer

Wil jij een opleiding gaan volgen als technicus, autotechniek of mobiele werktuigen? Of wil je graag werken in een ondersteunend rol in de techniek? Kom dan bij ons in dienst als leerling! Ook als je al wat ouder bent, maar wel interesse hebt in het vak, ben je welkom bij Beekmans. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben praktijkbegeleiders die je erg graag het vak leren. Onze praktijkbegeleiders hebben veel kennis, zodat ze de juiste vaardigheden hebben om onze leerlingen, stagiairs en zij instromers optimaal te kunnen begeleiden.

Start je toekomst bij ons en word een echte Beekmans rebel!

ONS REBELSE TEAM

Ons team bestaat uit de beste mensen, met de beste kwaliteiten, maar eigenzinnig kun je ze zeker noemen. Dit maakt het rebelse in ons los met uitgesproken meningen, om iedere dag net dat stapje extra te zetten. Dit maakt ons team uniek, divers en uitdagend.

Bourgondische gezelligheid

We kunnen je alles gaan vertellen over dat we dé warehouse ontzorger van Nederland zijn. Maar dit weten wij en voor het gemak gaan we ervan uit dat jij dit ook al weet. Wat we je beter kunnen vertellen is dat we een Brabants, bourgondisch en laagdrempelig bedrijf zijn waarbij plezier, humor en gezelligheid in het werk voorop staat. Hoe wij je dit laten merken? Door wekelijks twee keer te gaan sporten met elkaar en net als je denkt, ik ben goed bezig, verpesten we dit weer op de vrijdagmiddag met onze gezellige borrel, we zeiden het al eerder een tikkeltje rebels. En als je lacht om onze grappen dan val je bij ons zeker in de smaak 😉.

HEB JIJ HET BEEKMANS DNA?

Wij zijn opzoek naar leerlingen die het beste uit zichzelf willen halen. Daarnaast is het mooi meegenomen als je het Beekmans DNA bezit! Klinkt dit als muziek in jouw oren en hebben we jouw interesse? Top dat is wat we willen!

WAT GA JE DOEN?

  • Onderhoud, reparaties en keuringen van diverse merken en type interne transportmiddelen;
  • Verhelpen van storingen van divers intern transportmateriaal;
  • Afhandelen van de transactie met klant, o.a. het invullen van de digitale werkbon;
  • Het op orde houden van de serviceauto’s en werkplaats;
  • Alle ander voorkomende werkzaamheden in de werkplaats;

KORT & KRACHTIG

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Wij zijn opzoek naar een leerling of zij instromer die van aanpakken weet en graag wil leren;
  • Je wil de BBL opleiding Allround Technicus Voertuigen en Mobiele Werktuigen/Autotechniek volgen;
  • Is bereid om extra cursussen te volgen zoals: keurmeester diploma voor interne transportmiddelen, heftruckcertificaat en VCA certificaat;
  • Enige kennis of affiniteit met techniek, automatisering en software.
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;

SOLLICITATIEPROCEDURE

Geef ons een belletje of stuur een e-mail naar Marielle waarom jij interesse hebt om aan de slag te gaan binnen Beekmans Heftrucks. Als we dan even gekletst hebben, kunnen wij kijken of dit smaakt naar een kop koffie, want alleen dan proef je letterlijk en figuurlijk het DNA van Beekmans.

Contactgegevens Marielle: marielle@beekmansheftrucks.nl of 073-8889161.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.