Commerciële communicatie specialist

Als Commerciële communicatie specialist ben je verantwoordelijk voor het genereren van leads en het benutten van commerciële kansen. Met jouw enthousiaste persoonlijkheid en vlotte babbel weet je op een creatieve manier elke potentiële klant te overtuigen van onze producten en diensten. Je bent proactief en commercieel ingesteld en deinst er niet voor terug om leads te bellen. Voor jou is dit juist een kans om je overtuigingskracht te laten zien.

 

ONS REBELSE TEAM

Bij Beekmans Heftrucks zijn we op een missie. We streven ernaar om dé beste partner te zijn voor onze klanten in de Warehouse ontzorging. Met onze vakkennis bieden we de allerbeste service aan onze klanten. We hebben een gemotiveerd team met passie voor techniek. Of het nu gaat om kopen of huren van machines of reparatie & onderhoud, klanten zijn bij ons aan het juiste adres. We hebben een duidelijke focus op warehouse ontzorging, waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Verder heerst er een Brabantse, laagdrempelige cultuur met een gemoedelijke sfeer; er wordt veel gelachen en hard gewerkt!

Bourgondische gezelligheid

We kunnen je alles gaan vertellen over dat we dé warehouse ontzorger van Nederland zijn. Maar dit weten wij en voor het gemak gaan we ervan uit dat jij dit ook al weet. Wat we je beter kunnen vertellen is dat we een Brabants, bourgondisch en laagdrempelig bedrijf zijn waarbij plezier, humor en gezelligheid in het werk voorop staat. Hoe wij je dit laten merken? Door wekelijks twee keer te gaan sporten met elkaar en net als je denkt, ik ben goed bezig, verpesten we dit weer op de vrijdagmiddag met onze gezellige borrel, we zeiden het al eerder een tikkeltje rebels. En als je lacht om onze grappen dan val je bij ons zeker in de smaak 😉.

HEB JIJ HET BEEKMANS DNA?

WAT GA JE DOEN?

  • Leads genereren: Je ziet kansen in de markt en gaat actief aan de slag met het vinden en opvolgen van leads. Dankzij Leadinfo neem je contact op met potentiële klanten die al interesse hebben getoond, en regelt afspraken voor onze accountmanagers.
  • Sales ondersteuning: Je helpt het sales team met het verwerken van orders en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt van begin tot eind.
  • Klantenservice: Je beantwoordt vragen en verzoeken van klanten via telefoon en e-mail. Je zorgt ervoor dat elk contactmoment professioneel en vriendelijk is.
  • Administratief: Afhankelijk van je beschikbaarheid, voer je ook verschillende administratieve taken uit.

KORT & KRACHTIG

WAT ZOEKEN WIJ ECHT?

We zoeken een echte communicator! Iemand die het een sport vindt om potentiële klanten aan ons te binden zodat ze niet meer om ons heen kunnen. Je praat makkelijk, bent overtuigend en houdt van een uitdaging. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht maak je van elke potentiële klant een ambassadeur voor Beekmans Heftrucks. Jij zorgt ervoor dat iedereen weet wie wij zijn en wat wij te bieden hebben.

WAT VRAGEN WIJ?

  • Communicatieheld: Je bent een vlotte prater en schrijver.
  • Commercieel talent: Je ziet overal kansen en grijpt ze.
  • Actieve aanpak: Je bent niet bang om de telefoon te pakken.
  • Teamspeler: Je werkt graag samen en brengt gezelligheid mee.
  • Ervaring: Sales ervaring is een dikke plus.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Ben jij de commerciële professional die wij zoeken?
Neem dan contact op met Mariëlle Lagrouw om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Contactgegevens Marielle:  marielle@beekmansheftrucks.nl of 073-8889161.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.