Wil je een schrob- en veegmachines kopen? 

Voor iedereen een passende machine

Beekmans Heftrucks is dé warehouse ontzorger van Nederland. Wij verkopen en verhuren heftrucks, reachtrucks, pompwagens, hoogwerkers en schrob en –veegmachines. Het schoonmaken van je werkomgeving kan veel tijd kosten. Hierdoor kan het een taak zijn die uitgesteld wordt. Met een veeg en schrobmachine van de warehouse ontzorger van Nederland is jouw warehouse snel brandschoon. We hebben een ruime voorraad schrob en –veegmachines direct leverbaar bekijk onze website www.beekmansheftrucks.nl/voorraad. We hebben Meijer schrobmachines of veegmachines en diverse andere merken. Wij adviseren merk onafhankelijk hierdoor krijg je het advies wat het beste past bij jouw logistieke probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op en we plannen een demonstratie bij ons in de showroom.  

Direct contact
Schrobmachine kopen

Bij Beekmans Heftrucks een passende schrobmachine kopen 

We hebben een ruime voorraad schrobmachines die je kunt kopen direct uit voorraad leverbaar. Er zijn verschillende schrobmachines en veegmachines welke het beste passen bij jou behoefte. We adviseren je graag. Wij zijn deskundige op het gebied van schrob en veegmachines. Zo kan de prijs, kwaliteit, functionaliteit en wendbaarheid een rol spelen bij de aankoop van een schrobmachine en veegmachine. Wij adviseren je graag in de best passende machine voor jou logistieke vraagstuk. Bij Beekmans Heftrucks staan wij voor transparant en laagdrempelig contact. Wanneer de keus is gevallen om bijvoorbeeld een Meijer schrobmachine te kopen dan ontzorgen we de aankoop graag van a tot z. Zo kijken wij de schrobmachine volledig na en voorzien we deze van een keuring en zorgen ervoor dat de aangekochte schrobmachine geleverd wordt op locatie. Beekmans Heftrucks is niet voor niets de warehouse ontzorger van Nederland.  

 

Regionaal actief

Wij zijn actief door heel Nederland en voorzien bedrijven van intern transportmateriaal. Zo ook schob en –veegmachines. Hierbij hebben we duurzame relaties opgebouwd met de warehousing, transportbedrijven en diverse andere branches. Of het een kleine onderneming is of een grote organisatie wij adviseren in het belang van de klant. Zo zijn wij actief in bijvoorbeeld; 

  •     Breda 
  •     Den Bosch 
  •     Drunen 
  •     Eindhoven 
  •     Nijmegen 
  •     Oosterhout 
  •     Oss 
  •     Tilburg 
  •     Utrecht 
  •     Waalwijk 

 

heftruck kopen

Schrob of veegmachine huren? 

Bij Beekmans Heftrucks is het mogelijk om een schrob of veegmachine te huren. Wij merken dat de vraag naar het huren van intern transportmateriaal blijft stijgen. Verhuur is de ideale oplossing voor het opschalen en afschalen van de te verzetten werkzaamheden. Huur een schrob of veegmachine al per dag, week, maand of voor een langere periode. Hierdoor beschik je over flexibiliteit per project of periode zonder investering. Mocht de machine tijdens de huurperiode goed bevallen, is het ook mogelijk om over te gaan tot koop. Wij denken graag in oplossingen en voorzien je van het beste advies. 

Direct contact