Ruilen en retourneren

Aangezien Beekmansheftrucks.nl / Heftruckband.com / Heftrucklader.nl geen consumentenwebshop is geldt hier NIET het consumentenrecht om standaard bestellingen binnen 14 dagen terug te kunnen sturen. Wanneer u na ontvangst toch een product om de een of andere reden zou willen retourneren kunt u daar uiteraard een verzoek voor indienen via info@beekmansheftrucks.nl binnen 8 dagen van ontvangst van de goederen. Indien we akkoord gaan met retournering ontvangt u uitsluitend de waarde van de terug gestuurde goederen retour. U betaalt zelf de verzendkosten.

Het artikel is beschadigd
Neem na constatering van de beschadiging altijd direct contact met ons op via de e-mail. Graag ontvangen wij dan foto’s van de ontvangen bestelling.

De retourprocedure
Stap 1: Neem altijd eerst contact op met ons, stuur een e-mail naar info@beekmansheftrucks.nl en pas nadat u van ons een akkoord voor terugzending heeft ontvangen kunt u goederen retourneren.

Stap 2: Verpak het product zorgvuldig. U bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport. Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde post of een zending onder rembours wordt door ons geweigerd.

Stap 3: Stuur het pakket voldoende gefrankeerd retour naar:

Beekmansheftrucks.nl / Heftruckband.com / Heftrucklader.nl
James Wattlaan 19
5151 DP Drunen
Nederland

Vermeld op het pakket ook duidelijk uw naam en adresgegevens. Als de teruggezonden artikelen compleet, ongeschonden en ongebruikt retour zijn ontvangen storten wij het door u betaalde aankoopbedrag van de terug gestuurde goederen binnen 30 dagen terug op uw rekening