Gespecialiseerd in warehouse ontzorging

Beekmans Heftrucks is een bedrijf dat gespecialiseerd is in warehouse ontzorging. Wij kenmerken ons als bedrijf wat service en verkoop aanbiedt voor de regio en wij opereren landelijk op het gebied van lease en korte termijn verhuur van intern transportmateriaal.

Bij Beekmans Heftrucks kun je terecht voor schrobmachines, veegmachines, heftrucks, reachtrucks tot en met geautomatiseerde voertuigen. Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van hun warehouse en intern transportmateriaal.

Op 15 en 16 juli openen wij de deuren van ons bedrijf en laten wij je graag kennismaken met Beekmans Heftrucks. Tijdens deze open dag zullen er in samenwerking met onze partner KUMATECH livedemo’s zijn van geautomatiseerde transportmiddelen.

Meld je aan

Beekmans Heftrucks & KUMATECH

Samen met KUMATECH leveren en onderhouden we deze geautomatiseerde transportmiddelen. Tijdens deze livedemo’s laten we je graag zien hoe we jouw magazijn nog efficiënter kunnen maken!

De Automated Guided Vehicles zijn bedoeld om personeelstekorten op te lossen, niet om personeel te vervangen. Zie het als een ware aanvulling om alles net wat beter te laten verlopen binnen je organisatie

Wil jij het interne transport binnen jouw organisatie ook optimaliseren? Kom dan naar onze open dag op 15 en 16 juli.

Persoonlijke demo

Als je geïnteresseerd bent in een persoonlijke demonstratie van onze AGV is het mogelijk om een tijdsblok te reserveren. In een demo van ongeveer 30 minuten laten we je alle mogelijkheden zien en kunnen we alle vragen beantwoorden.

Plan je demo