Onderhoud en reparatie aan uw reachtruck

Ieder voertuig is nu en dan toe aan service, onderhoud of reparatie. Dit geldt ook voor interne transportmiddelen, zoals heftrucks, reachtrucks en elektrische pompwagens. Onderhoud en reparatie aan uw reachtruck zijn in goede handen bij Beekmans Heftrucks. Wanneer uw reachtruck aan onderhoud, reparatie of service toe is, kunt u rekenen op ervaring, brede kennis en vakkundige medewerkers. Voor service aan uw reachtruck wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoge kwaliteit onderdelen. Bij Beekmans Heftrucks begrijpen we maar al te goed dat u de werkzaamheden snel wilt doorzetten. Wij staan dan ook garant voor flexibiliteit en persoonlijke, klantgerichte service aan uw reachtruck. We hebben ook de beschikking over een speciaal ontworpen vrachtwagen waarmee we vrijwel iedere reachtruck kunnen vervoeren, zonder dat de mast gedemonteerd dient te worden. Het aanbieden van uw reachtruck ter reparatie was nooit eerder zo eenvoudig.

Door een uitstekende relatie met onze leveranciers en het onderhouden van korte lijnen met belangrijke beslissingnemers in uw organisatie zijn wij in staat snel te schakelen. Onze vriendelijke medewerkers luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeftes. Door optimaal onderhoud en service aan uw reachtruck te bieden ontzorgen wij u en uw onderneming. Vertrouw uw reachtruck voor onderhoud toe aan Beekmans en het werk kan spoedig weer worden hervat!

Uw reachtruck voor keuring toevertrouwen aan Beekmans

Vertrouw uw reachtruck voor keuring of reparatie toe aan Beekmans Heftrucks. Wij zorgen voor optimale regionale service aan uw reachtruck, ongeacht het merk of type. Wij verzorgen onderhoud en service in de regio en staan klaar voor bedrijven in de regio's Den Bosch, Drunen, Oosterhout, Tilburg en Waalwijk. Niet alleen kunt u iedere reachtruck voor keuring aan ons toevertrouwen, ook reparatie en onderhoud aan uw reachtruck zijn in goede handen. Van simpele reparaties, zoals het vervangen van een luchtfilter, tot groot onderhoud. U kunt rekenen op kennis, ervaring en een klantgerichte persoonlijke behandeling door onze vriendelijke werknemers. Is uw reachtruck aan grote reparatie toe, dan staat Beekmans Heftrucks garant voor flexibiliteit en een snelle afhandeling.


Merken