Onderhoud en reparatie aan uw heftruck

Wanneer het tijd is voor onderhoud en reparatie aan uw heftruck, staat Beekmans Heftrucks voor u klaar. Wij verzorgen voor iedere heftruck onderhoud, reparatie, service en u kunt zelfs uw heftruck voor de keuring aan ons toevertrouwen. De heftruckservice van Beekmans is net als de verhuur en verkoop flexibel en bijzonder klantgericht. Wanneer uw heftruck aan reparatie toe is, neemt u simpelweg contact op met Beekmans Heftrucks en maakt een afspraak. Onze ervaren en deskundige medewerkers beschikken over veel kennis en zijn in staat u te adviseren, ondersteunen en flexibel mee te denken. Uw heftruck ter reparatie aanbieden kan snel en eenvoudig.

Regionaal uw heftruck voor service toevertrouwen

Beekmans Heftrucks levert en adviseert door heel Nederland. Onze heftruckservice is geconcentreerd op de regio, om uw heftruck van flexibele service te voorzien. Wij onderhouden korte lijnen en uitstekende contacten met importeurs en onze leveranciers. Op deze wijze zijn wij in staat snel te schakelen en kunnen wij uw heftruck het beste onderhoud bieden. Vertrouw uw heftruck voor service, reparatie of een keuring toe aan onze vakkundige medewerkers. Wij verzorgen optimale regionale heftruckservice in, onder andere:

  • Den Bosch
  • Drunen
  • Oosterhout
  • Tilburg
  • Waalwijk

Onderhoud en reparatie aan uw heftruck was nooit eerder zo toegankelijk.

Uw heftruck keuring en onderhoud bij Beekmans

Bij Beekmans Heftrucks is uw heftruck voor reparatie in zeer deskundige handen. Wij maken enkel gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit en zijn beschikbaar voor ieder heftruck onderhoud. Zo kunnen wij u ondersteunen met klein heftruck onderhoud zoals het vervangen van de luchtfilter. Maar u kunt ook bij ons terecht voor groot onderhoud, zoals het reviseren van de motor.

Beekmans Heftrucks staat bekend als de Warehouse ontzorger van Brabant. Die titel maken wij dagelijks waar, door gewoonweg altijd klaar te staan voor onze klanten. U kunt bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van heftrucks, reachtrucks, elektrische pompwagens, veeg- en schrobmachines en hoogwerkers. Wanneer uw heftruck aan onderhoud, reparatie of een heftruck keuring toe is, luisteren wij aandachtig naar uw wensen en behoeften. Wij zorgen dan ook dat u zo snel mogelijk weer kunt beschikken over uw heftruck. De werkzaamheden binnen uw onderneming kunnen zodoende weer snel worden hervat.


Merken