Trustpilot

Interview met Geert, werkzaam bij Beekmans Heftrucks

“Wie ben je en wat doe je bij Beekmans Heftrucks?”
“Mijn naam is Geert van der Hoeven en ik ben inmiddels al vier jaar werkzaam bij Beekmans Heftrucks. Begonnen als monteur, doorgestroomd als technisch specialist en sinds een jaar service coördinator. Dit houdt in dat ik onder andere het aanspreekpunt ben voor alle technische vragen, de planning en het uitzoeken van verschillende onderdelen. Natuurlijk doe ik nog veel meer, maar als ik dat allemaal moet vertellen, dan ben ik nog wel even bezig.”

“Hoe ben je terecht gekomen bij Beekmans Heftrucks?”
“Via een gemeenschappelijke kennis hoorde ik dat Jarmo een start had gemaakt in de heftruckwereld en dat hij een monteur zocht om de groei van zijn bedrijf door te zetten. Zodoende ben ik bij hem binnengelopen voor een kop koffie en werd ik zijn eerste echte werknemer. Vier jaar later werk ik er nog steeds.”

“Wat waren je eerste indrukken toen je bij Beekmans Heftrucks begon met werken?”
“In het begin was Beekmans Heftrucks een klein bedrijf dat nog vol in ontwikkeling was. Het viel mij meteen op dat Jarmo anderen weet te motiveren en andere ondernemingen tot een succes wil leiden. Iedere verdiende euro komt terug in het bedrijf, zodat we onze klanten van de beste service kunnen blijven voorzien.”

“Wat maakt werken bij Beekmans Heftrucks zo leuk?”
“Wat mij heel erg aanspreekt in het werken bij Beekmans Heftrucks is de diversiteit. Van onderhoud tot reparatie tot aflevering. Geen dag is hetzelfde. Dit geldt ook voor onze klanten. Iedere klant is anders en wil op een andere manier benaderd worden.

Daarnaast was Jarmo in het begin mijn leermeester. We waren altijd samen en hebben dan ook een goede band met elkaar opgebouwd. Als ik kijk naar het heden, dan hebben we een leuk, gemotiveerd team dat nooit een uitdaging uit de weg gaat. Wij weten wat aanpakken is en creëren daarnaast voldoende ruimte voor informele gezelligheid, zoals een borrel of teamuitje. Dit draagt weer bij aan een goede werksfeer.”

“Hoe zou jij Beekmans Heftrucks in één regel omschrijven?”
“Beekmans Heftrucks is hét bedrijf dat interne transportmiddelen voor onze klanten op een gezonde manier op topniveau houdt.”

“Wat is het hoogtepunt dat je tot nu toe hebt meegemaakt bij Beekmans Heftrucks?”
“Dat was de aankoop van het nieuwe pand. Natuurlijk hebben we onze ervaringen meegenomen naar dit nieuwe pand, maar het was een leuke uitdaging om het bedrijf zo in te richten, dat iedereen een prettige en vooral efficiënte werkruimte heeft.”

“Welke ambities heb je nog binnen Beekmans Heftrucks?”
”Ik zou het een mooie uitdaging vinden om het bedrijf als een geoliede machine te laten draaien. Een bedrijf waar iedereen op de juiste plek zit en zijn taken goed uit kan voeren, zodat we onze focus nog meer kunnen leggen op eventuele verbeteringen.”

“Heb je nog een leuk weetje over Jarmo?”
“Jarmo is een hele directe, gemotiveerde jongen. Wat ik aan hem waardeer is dat hij in alles een oplossing ziet. Dit is niet per sé een weetje, want zo zit hij gewoon in elkaar, maar het is wel leuk om mede te delen.”