Onderstaand interview is afgenomen met dhr. Hans van Rijswijk, werkzaam bij Internationaal Transportbedrijf Kuijs.

“Hoe bent u terecht gekomen bij Beekmans Heftrucks?”
“Ik ben terecht gekomen bij Beekmans Heftrucks door een netwerkbijeenkomst. Hier maakte ik kennis met Jarmo en de klik was er meteen. Ik was al ontevreden over een andere leverancier en was destijds op zoek naar een alternatief. Zo zie je maar dat netwerken belangrijk is en mooie dingen teweeg kan brengen.”

“Hoe lang maakt u al gebruik van de diensten van Beekmans Heftrucks?”
“Inmiddels maken wij al weer drie jaar gebruik van de diensten van Beekmans Heftrucks.”

“Waarom maakt u gebruik van de diensten van Beekmans Heftrucks?”
“Beekmans Heftrucks is een lokale partij met een jong en enthousiast team dat snapt hoe je een klant ontzorgt. Ze zorgen voor een complete oplossing en bij problemen schakelen zij meteen. Het is natuurlijk ook hun vak, dus dan mag je dit wel van een bedrijf verwachten, maar de snelheid waarmee zij handelen is onmisbaar.”

“Wat is het hoogtepunt dat u heeft meegemaakt in de periode waarin u gebruik maakt van de diensten van Beekmans Heftrucks?”
“Vorig jaar hadden wij een acuut probleem met een heftruck, welke uitgevallen was. Na het melden van de storing hadden we al na een half uur een vervangende machine. Dit is de onmisbare snelheid van Beekmans Heftrucks die ik bedoel.”

“Hoe zou u Beekmans Heftrucks in één regel omschrijven?”
“Zoals ik al zei: “Het is een jong en enthousiast team dat begrijpt hoe je een klant ontzorgt.” Ik sta volledig achter deze woorden en ben zeer tevreden over Beekmans Heftrucks.”

“Zou u anderen aanraden om diensten bij Beekmans Heftrucks af te nemen?”
“Zeker! Ik zou Beekmans Heftrucks aanraden aan anderen. Ze doen het erg goed bij ons! Natuurlijk is er in de afgelopen drie jaar wel eens iets gebeurt wat niet geheel volgens verwachting was, maar dat is allemaal prima opgelost. De kunst van kwaliteit is niet eenmalig iets goed te doen, maar dit continu te leveren!”