Een meeneemheftruck kopen

Door een meeneemheftruck te kopen bent u zeer flexibel in het lossen van uw vracht op iedere locatie. Meeneemheftrucks zijn wat lichter dan conventionele heftrucks. Een meeneem heftruck kan zichzelf optillen door de vorken in de kokers aan de achterkant van een vrachtwagen te schuiven. Op deze wijze worden meeneemheftrucks meegedragen aan de carrosserie van een vrachtwagen en kunnen ze steeds op een andere locatie worden gebruikt. Meeneemheftrucks staan ook wel bekend als kooiaap. Tweedehands worden meeneemheftrucks regelmatig onder deze naam aangeboden, te danken aan de uitvinder van de meeneem heftruck. Een gebruikte meeneemheftruck kopen kan dus ook door te zoeken naar kooiaap op tweedehands platforms zoals die van Beekmans Heftrucks.

Uw kooiaap tweedehands aanschaffen

Naast de mogelijkheid een meeneemheftruck te kopen of huren bij Beekmans Heftrucks, kan ook worden gekozen voor de aanschaf van een occasion. Iedere kooiaap die tweedehands wordt aangeboden op onze website is zorgvuldig onderhouden; eventuele defecten en versleten onderdelen zijn vervangen. Zowel gebruikte meeneemheftrucks als andere transportmiddelen in onze tweedehands selectie zijn dus bijzonder betrouwbaar en kunnen nog jaren mee. U kunt bij Beekmans Heftrucks terecht voor het kopen van een meeneem heftruck, zoals een Terberg Kinglifter. Heeft uw onderneming plannen een kinglifter te kopen, kijk dan tussen de brede selectie occasions op onze website. Wie weet staat de perfecte Kinglifter te koop! Vanzelfsprekend kunt u altijd terecht bij onze ervaren en behulpzame medewerkers, die u kunnen helpen een Kinglifter te kopen.

Flexibel en wendbaar

Niet alleen geven meeneemheftrucks de mogelijkheid op locatie te werken, ze hebben bijkomende voordelen. De meeneem heftruck neemt geen laadruimte in beslag, is meer wendbaar en aanzienlijk lichter dan een conventionele heftruck. Dit zorgt voor inzetbaarheid op plaatsen die lastig te bereiken zijn met een andere heftruck. Een meeneem heftruck is dus erg flexibel en wendbaar!

Regionale topservice

Beekmans Heftrucks levert landelijk, maar onderhoudt korte lijnen in een uitgebreid regionaal netwerk. Door goed op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de markt kunnen wij snel schakelen. Onze enthousiaste en goed onderlegde medewerkers hebben persoonlijk contact met belangrijke beslissingnemers bij invloedrijke bedrijven in uiteenlopende branches. Van de voedselbranche tot de chemische sector, in de transportwereld en bij fabrikanten. Wij bieden deskundig advies en ondersteuning op maat voor logistieke afdelingen en intern transport. Beekmans Heftrucks is dan ook nauw betrokken bij grote spelers in steden zoals;

  • Breda
  • Den Bosch
  • Drunen
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Oosterhout
  • Oss
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Doordacht advies op maat

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe meeneemheftruck of gewoon wilt kijken of er een tweedehands Kooiaap beschikbaar is, Beekmans Heftrucks maakt het u gemakkelijk. Met vakkundig advies, handige tips en doordachte ondersteuning op maat zorgen onze medewerkers dat u vindt wat u zoekt. Wij worden niet voor niets omschreven als de Warehouse ontzorger van Brabant!


Merken