Legbordstellingen kopen

Of je nu op zoek bent naar nieuwe of gebruikte legbordstellingen, bij Beekmans Heftrucks bieden we een uitgebreid assortiment aan om aan al je opslag behoeften te voldoen. Legbordstellingen zijn veelzijdige en aanpasbare oplossingen die ideaal zijn voor het organiseren van goederen in magazijnen, werkplaatsen, winkels en andere commerciële omgevingen. Met hun modulaire ontwerp en eenvoudige montage bieden legbordstellingen een efficiënte manier om je voorraad georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden. Lees verder om meer te ontdekken over onze legbordstellingen en hoe ze kunnen bijdragen aan de optimalisatie van je opslagruimte.

Bel: 073 8889161 Mail ons

Koop je gebruikte legbordstellingen bij ons

Heb je gebruikte legbordstellingen die je wilt verkopen? Beekmans Heftrucks biedt ook inkoopdiensten voor gebruikte opslagsystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van je gebruikte legbordstellingen.

Bij Beekmans Heftrucks begrijpen we dat effectieve opslag essentieel is voor een georganiseerde en efficiënte werkomgeving. Met onze legbordstellingen kun je je voorraad optimaal beheren en toegankelijk houden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze legbordstellingen en hoe ze aan je opslagbehoeften kunnen voldoen.

Nieuwe en gebruikte legbordstellingen: Keuze voor elke behoefte

Bij Beekmans Heftrucks bieden we zowel nieuwe als gebruikte legbordstellingen aan, zodat je de keuze hebt die het beste bij je past. Onze nieuwe legbordstellingen zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar de nieuwste opslagoplossingen met moderne ontwerpen en technologieën. Als alternatief bieden we gebruikte legbordstellingen aan die nog steeds uitstekende prestaties en duurzaamheid leveren, maar tegen een meer betaalbare prijs. Al onze gebruikte stellingen worden grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen voordat ze te koop worden aangeboden, zo ook onze grootvakstellingen.

Deskundig keuze-advies

Het kiezen van de juiste legbordstelling vereist aandacht voor verschillende factoren, waaronder de beschikbare ruimte, het type goederen dat je opslaat en de beoogde indeling van je opslagruimte. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden en advies te geven bij elke stap van het proces. We luisteren naar je behoeften en bieden op maat gemaakt advies om ervoor te zorgen dat je de legbordstelling krijgt die het beste aan je eisen voldoet. Liever geholpen worden met een palletstelling, ook deze bieden we aan.

Legbordstellingen: De voordelen

Legbordstellingen, of ook wel bekend als boltless rekken, bieden diverse voordelen die ze tot een populaire keuze maken voor bedrijven van verschillende groottes en industrieën. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  • Modulair Ontwerp: Legbordstellingen worden geleverd met verstelbare planken die je naar wens kunt positioneren, waardoor je de opslagruimte gemakkelijk kunt aanpassen aan verschillende formaten en vormen van items.
  • Eenvoudige Montage: Het ontbreken van bouten en moeren maakt de montage van legbordstellingen snel en moeiteloos. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vereenvoudigt ook het proces van eventuele toekomstige aanpassingen.
  • Gemakkelijke Toegang: Dankzij de open planken kun je gemakkelijk zien en toegang krijgen tot je opgeslagen items. Dit is vooral handig in omgevingen waar regelmatig opgehaald en bijgevuld moet worden.
  • Flexibiliteit: Legbordstellingen zijn geschikt voor een breed scala aan producten en goederen. Van kleine onderdelen tot grotere voorwerpen, deze stellingen kunnen worden aangepast aan je specifieke opslagbehoeften.

Veelgestelde vragen over een legbordstelling

Kan ik legbordstellingen zelf monteren?

Ja, legbordstellingen worden meestal geleverd met gedetailleerde montage-instructies en alle benodigde onderdelen. Als je handig bent en over de juiste gereedschappen beschikt, kun je ze zelf monteren. Als je echter niet zeker bent, is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen om ervoor te zorgen dat de stellingen correct en veilig worden gemonteerd.

Zijn legbordstellingen geschikt voor zware voorwerpen?

Ja, legbordstellingen kunnen worden gebruikt voor het opslaan van een breed scala aan items, inclusief zwaardere voorwerpen. Zorg er wel voor dat je de maximale belastbaarheid van de planken in acht neemt en de stellingen op de juiste manier monteert. Eventueel andere opslag-opties voor zwaardere voorwerpen zijn onze inrijstellingen.

Welke sectoren kunnen profiteren van het gebruik van legbordstellingen?

Legbordstellingen zijn veelzijdige opslagoplossingen die in verschillende sectoren kunnen worden gebruikt. Ze zijn ideaal voor detailhandel, magazijnen, kantoren, archieven, werkplaatsen en meer. Of je nu kleine onderdelen, documenten, voorraden of andere items moet opslaan, legbordstellingen kunnen aan diverse opslag behoeften voldoen. Hun modulaire ontwerp maakt ze geschikt voor uiteenlopende toepassingen.