Uitstekend onderhouden heftrucks te koop

Als Warehouse ontzorger van Brabant staat Beekmans Heftrucks bekend om de flexibele en klantgerichte oplossingen. Wanneer u als ondernemer aanloopt tegen onverwachte drukte, uw bedrijf explosief groeit of er een drukkere periode verwacht wordt, hebben wij de heftruck te koop waarmee alles op rolletjes zal lopen. Met een enorm aanbod in heftrucks, reachtrucks, pompwagens en kostenbesparende AGV voertuigen ondersteunen wij ieder logistiek proces en intern transport binnen uw onderneming.

Beekmans Heftrucks werkt met betrouwbare merken die garant staan voor hoge kwaliteit en werkgemak. Naast Jungheinrich trucks en Heli trucks kunt u bij ons ook terecht voor een brede selectie van uiteenlopende merken en typen. De ervaren, deskundige medewerkers van Beekmans Heftrucks voorzien u van doordacht advies op maat, tips en ondersteuning in het logistieke proces. Naast heftruck verkoop verzorgen wij bovendien verhuur, service en reparatie. Neem een kijkje in het aanbod van heftrucks, reachtrucks, hoogwerkers, palletwagens, schrob- en veegmachines en nog veel meer.

Persoonlijk contact voor top service

Of u nu op zoek bent naar een heftruck van Jungheinrich die te koop wordt aangeboden, of een vraag heeft over de inzetbaarheid van een heftruck die wij verhuren. Beekmans Heftrucks hecht grote waarde aan persoonlijk contact. Door aandachtig te luisteren naar de wensen en behoeften van u en uw logistieke medewerkers kunnen wij zorgen voor maatwerk in het advies en de ondersteuning die we bieden. Onze ervaren medewerkers communiceren rechtstreeks met de directeur, floormanager, logistiek manager of een andere beslissingnemer binnen uw organisatie. Iedere eis of wens die uw bedrijf heeft wordt zorgvuldig door ons in acht genomen. Juist door deze persoonlijke aanpak en de uitstekende relaties die Beekmans Heftrucks opbouwde in eigen regio, zijn wij in staat volledig te ontzorgen. Ons regionale netwerk bestaat uit ondernemingen uit allerlei verschillende branches. Met korte lijnen en een ontwikkelde kennis van de markt leggen we veel nadruk op service. Beekmans Heftrucks is een Brabantse organisatie, maar heeft veel aandacht voor bedrijven en projecten in de eigen regio. Door deze voortdurend ontwikkelende marktkennis kunnen wij verbinden, snel schakelen en flexibel werken. Wij zijn nauw betrokken bij de logistieke ontzorging van grote en kleine spelers in steden als;

  • Breda
  • Den Bosch
  • Drunen
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Oosterhout
  • Oss
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Occasions, onderhoud en oplossingen

Heeft u zelf een heftruck te koop? Wilt u een nieuwe heftruck van Jungheinrich kopen en uw oude heftruck te koop aanbieden of inruilen? Met een breed assortiment nieuwe heftrucks te koop en een aanzienlijke selectie hoogwaardige occasions kunnen wij u van dienst zijn. Vraag onze vriendelijke medewerkers naar de mogelijkheden. Voor reparatie en onderhoud in de regio rondom Drunen kunt u ook bij Beekmans Heftrucks terecht. Het vervangen van onderdelen, periodiek onderhoud of de reparatie van defecte heftrucks wordt door ons vertzorgd. Iedere occasion op de website is vanzelfsprekend onderhevig geweest aan zorgvuldig onderhoud. De occasions van Beekmans Heftrucks zijn dan ook betrouwbaar, van hoge kwaliteit en kunnen nog jarenlang door u worden ingezet.


Merken