Nieuwe of tweedehands heftrucks te koop

Eenvoudig een heftruck kopen

Bij Beekmans Heftrucks, de warehouse ontzorger van Nederland, hebben wij een grote voorraad van diverse machines direct uit voorraad leverbaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, heftrucks, reachtrucks, pompwagens, hoogwerkers, veeg- en schrobmachines en andere toebehoren op het gebied van intern transportmateriaal.  Loop je als ondernemer aan tegen seizoensdrukte of bijvoorbeeld een tijdelijke vraag voor extra capaciteit binnen een logistiek proces? Juist dan denk je aan Beekmans Heftrucks.   Wil je kijken of je eventuele kostenbesparende processen kunt inzetten binnen jouw bedrijf? Dan zijn de AGV voertuigen een uitstekende oplossing. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via 073-8889161. 

Direct contact

Betrouwbare merken binnen Beekmans Heftrucks

Ondanks dat wij een merk onafhankelijke speler zijn voor intern transportmateriaal kiezen wij voor betrouwbare merken in zowel onze huurvloot als voor de verkoop. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Jungheinrich, EP, Heli, Hyundai, Linde, Still of bijvoorbeeld Toyota. 

Ons team voorziet je van een passend advies en zal hierbij altijd het logistieke proces binnen het bedrijf in acht nemen. Je kan naast de aankoop van een nieuwe of 2de hands heftruck bij ons ook terecht voor reachtrucks, hoogwerkers, palletwagens, veeg- en schrobmachines en nog vele andere intern transportmiddelen.  

Opzoek naar een A merk heftruck?

Wellicht is het eerste merk dat bij je opkomt een Jungheinrich Heftruck of een Still Heftruck? Ook hiervoor kun je terecht bij Beekmans Heftrucks. Wij kunnen je voorzien van een merkonafhankelijk advies op het gebied van intern transportmateriaal. Als uitgangspunt gebruiken wij het logistieke proces gecombineerd met de behoeften van jouw logistieke medewerkers.  

Je bent in onze organisatie geen nummertje, het sterkste punt van Beekmans Heftrucks is namelijk persoonlijk contact en onze persoonlijke aanpak. Door onze klanten op deze manier van advies te voorzien voor bijvoorbeeld heftrucks groeien wij mee met jouw organisatie.  

Veel bedrijven uit diverse regio’s weten ons al te vinden. We sommen graag enkele regio’s voor je op: 

  • Breda 
  • Den Bosch 
  • Drunen 
  • Eindhoven 
  • Nijmegen 
  • Oosterhout 
  • Oss 
  • Tilburg 
  • Utrecht 
  • Waalwijk 
heftruck kopen

Op zoek naar occasions of naar nieuwe heftrucks?

Het inruilen van een heftruck behoort ook tot onze mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe heftruck aanschaffen van bijvoorbeeld het merk Jungheinrich? Dan is het mogelijk om je huidige heftruck te koop aan te bieden of in te ruilen bij Beekmans Heftrucks. Indien dit in de regio Drunen is onderhouden wij graag de heftruck voor je met onze service tak.  

Iedere occasion die aangeboden wordt op de website wordt eerst grondig gecontroleerd en eventuele onderdelen worden vervangen voordat wij deze heftruck te koop aanbieden. Op al onze occasions geven wij 3 maanden garantie.  

Direct contact