Een heftruck huren, dit doe je bij Beekmans Heftruck,

dé warehouse ontzorger van Nederland

Huur eenvoudig een heftruck

Het tijdelijk huren van een heftruck voor bijvoorbeeld seizoensdrukte of tijdelijk een extra capaciteit nodig? Dit maakt Beekmans Heftrucks mogelijk. Toch zien we dat het niet altijd noodzakelijk is om een direct een extra investering te doen maar is het huren van een heftruck een optie om het logistieke proces niet in gevaar te brengen. Kortom je schakelt tijdelijk op met je intern transportmateriaal waardoor processen door blijven lopen en je hoeft niet direct de investering te doen. Ben je benieuwd welke elektrische heftruck het beste bij de organisatie past? Neem dan contact op met ons via 073-8889161. 

Bel ons: 073- 888 91 61

Intern transport en logistiek

Beekmans Heftrucks staat bekend om de laagdrempelige Brabantse cultuur met veel kennis op het gebied van intern transport en logistiek. Heb je een vraag over bijvoorbeeld het logistieke proces en hoe je dit kunt ondersteunen met de juiste techniek en interne transportmaterialen?

Dan kunnen wij je voorzien van een merk onafhankelijk advies. Wij zijn dan ook niet voor niets de warehouse ontzorger van Nederland. Denk je aan het kopen van een heftruck of wil je toch de optie bekijken voor de verhuur van een heftruck, zowel tweedehands als nieuw? Dan denk je aan Beekmans Heftrucks! 

Passend advies intern transportmateriaal 

Wij zijn als de warehouse ontzorger van Nederland, een landelijke speler op het gebied van intern transportmateriaal. Denk hierbij aan de verkoop of verhuur van: heftrucks, reachtrucks, hoogwerkers, veegmachines en schrobmachines. Wij hebben dus alle mogelijkheden om logistieke ontzorging aan te bieden aan bijvoorbeeld logistieke managers, een eigenaar van een onderneming of bijvoorbeeld floormanager in alle regio’s. Denk hierbij aan de volgende regio’s: 

  • Drunen 
  • ’s Hertogenbosch (Den Bosch) 
  • Eindhoven 
  • Nijmegen 
  • Oosterhout 
  • Oss
  • Veldhoven 
  • Tilburg 
  • Utrecht  
  • Waalwijk 
Gebruikte heftruck huren

Een betrouwbare partner in intern transportmateriaal

Met Beekmans Heftrucks zijn wij een merk onafhankelijke leverancier van intern transportmateriaal. Zo kunnen wij de huur van een heftruck aanbieden met diverse capaciteiten en in diverse prijsklassen. Huur je bij ons een elektrische heftruck? Dan is dit mogelijk vanaf 1 dag tot aan een langere periode. Bevalt de machine uiteindelijk zo goed, dan is overgaan tot de aankoop hiervan een optie.  Doordat wij merk onafhankelijk zijn kan Beekmans Heftrucks kijken naar het beste advies en kunnen we hierbij een keuze maken voor een bepaald type merk. Denk hierbij aan de merken, Jungheinrich, EP, Heli, Hyundai, Linde, Still of bijvoorbeeld Toyota. Uiteraard speelt hierin budget ook een grote rol.  

Direct contact
Occasion heftruck kopen

Een heftruck huren is mogelijk voor

ieder bedrijf

Buiten de logistieke branche maken ook veel andere bedrijven gebruik van een elektrisch heftruck. Heb je een seizoensdrukte of bijvoorbeeld tijdelijk extra capaciteit nodig binnen het logistieke proces? Beekmans Heftrucks voorziet je graag van een passend advies.