Een gebruikte reachtruck kopen

Voor veel bedrijven kan het kopen van een reachtruck dé oplossing betekenen voor diverse situaties. Iedere onderneming heeft momenten waarop het drukker is dan gewoonlijk. In deze extra drukke periodes is intern transport en een soepel lopende logistieke afdeling bijzonder belangrijk. In een bedrijf is de toename van dagelijkse werkzaamheden bovendien met regelmaat een voorbode van structurele groei. Meer klanten, meer bestellingen dus meer werk te doen. Door een gebruikte reachtruck te kopen geeft u logistieke medewerkers de tools die nodig zijn om de groeiende werkvoorraad het hoofd te bieden. Een 2e hands reachtruck is in veel gevallen de ideale oplossing. Groeiende ondernemingen hebben immers niet altijd ruimte in het budget voor investeringen, zelfs als die nodig zijn voor een soepele afhandeling van de toename in omzet. Een gebruikte reachtruck kopen helpt om het interne transport en logistieke medewerkers te ontlasten en ontzorgen, zonder onnodige druk te leggen op het beschikbare budget.

Een tweedehands reachtruck presteert uitstekend

Wanneer uw medewerker de door u aangeschafte tweedehands reachtruck gebruikt zal er niet of nauwelijks verschil te merken zijn met een nieuwe reachtruck. Beekmans Heftrucks heeft naast het brede assortiment, en de mogelijkheid om intern transport materiaal te kopen of huren, gezorgd voor goed onderhouden occasions. Deze occasions zijn door onze ervaren medewerkers schoongemaakt, eventuele reparaties zijn uitgevoerd en er is gezorgd dat uw gebruikte reachtruck optimaal presteert. Als nieuw dus! Een gebruikte reachtruck kopen gebeurt natuurlijk niet zomaar. U bent als ondernemer al enige tijd aan het plannen en onderzoeken wat de gevolgen zijn die de aanschaf van een tweedehands reachtruck heeft. Budgettair, voor de dagelijkse gang van zaken en natuurlijk voor het productieproces. Bovendien koopt u niet zomaar een reachtruck die gebruikt is. Het is van groot belang dat u kunt bouwen op de betrouwbaarheid van de tweedehands reachtruck! De occasions van Beekmans Heftrucks hebben daarom extra aandacht gekregen en zijn bijzonder betrouwbaar. Uw logistieke medewerkers zullen nog jaren kunnen doorwerken met de gebruikte reachtruck die u kopen wilt.

Regionaal en klantgericht

Beekmans Heftrucks vindt het belangrijk om goed contact te onderhouden met u en uw onderneming. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en doordacht advies op maat zijn van groot belang. Hoewel wij landelijk opereren, staan onze medewerkers van iedere afdeling in contact met belangrijke relaties in de regio. Niet voor niets wordt Beekmans Heftrucks omschreven als de ‘Warehouse ontzorger van Brabant’. Door het persoonlijke contact met directeuren, floormanagers, logistieke chefs en andere medewerkers in uw organisatie kunnen wij adviseren, ondersteunen en soms zelfs meedenken. Wij zijn dan ook nauw betrokken bij de logistieke ontzorging van bedrijven in diverse plaatsen, zoals;

  • Breda
  • Den Bosch
  • Drunen
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Oosterhout
  • Oss
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Service en netwerk

Naast het huren of kopen van een heftruck of reachtruck, gebruikt of nieuw, staat Beekmans Heftrucks eveneens voor u klaar wanneer er onderhoud nodig is. Wij verzorgen reparaties, service en onderhoud aan uw intern transport materiaal in de regio van Drunen. Hiermee wordt gezorgd voor nog meer betrouwbaarheid en een zorgeloos gebruik van uw machines. Iedere medewerker van Beekmans Heftrucks is ervaren, deskundig en beschikt over de noodzakelijke kennis om u volledig op maat te adviseren en ontzorgen.

Webshops zonder eigen magazijn, die afhankelijk zijn van de fullfilment industrie, worden begeleid en ondersteunt. Beekmans maakt deel uit van een extensief regionaal netwerk en gebruikt korte lijnen en klantgericht denken om snel te kunnen schakelen. Onze flexibele werkwijze maakt ons een belangrijke speler in de ondersteuning van magazijnen en logistieke afdelingen.


Merken