De beste plek om een gebruikte heftruck te kopen

Een gebruikte heftruck kopen om het logistieke proces soepeler én effectiever te maken is een uitstekende manier om op de aanschaf te besparen. Wij bieden diverse gebruikte heftrucks te koop aan op onze website. Beekmans Heftrucks heeft gezorgd voor een breed assortiment intern transportmateriaal en levert onder andere heftrucks van hoge kwaliteit. Het is bij ons mogelijk om een heftruck te kopen of te huren, afhankelijk van uw eigen behoefte. Voor de occasions, oftewel de gebruikte heftrucks, geldt dat iedere tweedehands heftruck uitstekend is onderhouden. Wanneer u een tweedehands heftruck wilt kopen kunt u dus rekenen op hoge kwaliteit en zult u nog jaren gebruik kunnen maken van dit transportmiddel.

Tweedehands heftruck te koop

Zodra u op zoek gaat naar een tweedehands heftruck, elektrisch of niet, zult u merken dat het aanbod van Beekmans Heftrucks bijzonder breed is. Een heftruck 2de hands kopen bij ons zal dan ook voelen alsof u een nieuwe heftruck aanschaft. Maar dan tegen een zeer betaalbare prijs natuurlijk. Iedere occasion wordt zorgvuldig en grondig gereinigd en versleten onderdelen worden vervangen. Het kopen van een tweedehands heftruck bij ons levert u dus een uitstekende machine op. De capaciteit, hefhoogte, aandrijving en andere technische specificaties blijven onveranderd. In haast alle opzichten is uw 2de hands heftruck, elektrisch of niet, dus identiek aan een nieuw exemplaar. Het grootste verschil? Dat is de prijs!

Regionaal uw 2de hands heftruck kopen

Niet voor niets wordt Beekmans Heftrucks geregeld omschreven als de Warehouse ontzorger van Brabant. Hoewel wij landelijk leveren, adviseren en ondersteunen, onderhouden wij korte lijnen en uitstekende contacten met ondernemingen in de regio. Beekmans Heftrucks was dan ook nauw betrokken bij logistieke ontzorging bij bedrijven in onder andere:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Drunen
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Oosterhout
  • Oss
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

U kunt dus met een gerust hart uw 2de hands heftruck kopen bij een gerenommeerd en ervaren bedrijf. De deskundige medewerkers van Beekmans Heftrucks zijn klantgericht en vriendelijk. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften, waardoor wij doordacht advies op maat kunnen geven.

Huren, nieuw of tweedehands kopen

De aanschaf van een gebruikte elektrische heftruck is eenvoudig en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kunt beschikken over uw nieuwe machine. Kiest u liever voor het huren van een heftruck of koopt u graag een nieuw exemplaar? Bij Beekmans kunt u alle kanten op. Ook wanneer u naast het kopen van een gebruikte heftruck interesse heeft in ander interne transportmateriaal of schrob- en veegmachines, zijn wij u heel graag van dienst.


Merken