Uw eigen elektrische stapelaar kopen of huren

Door een elektrische stapelaar te kopen of huren ontzorgt u logistiek personeel en wordt bovendien de productiviteit optimaal gestimuleerd. Met het oog op kostenbesparing, zijn er diverse betaalbare mogelijkheden wanneer het aankomt op het koppen van een stapelaar. U kunt bij Beekmans Heftrucks terecht voor een elektrische stapelaar die te koop staat, zowel tweedehands als nieuw. Daarnaast kunt u kiezen voor het huren van een stapelaar. Met een breed assortiment, de mogelijkheid om snel te schakelen en volop keuze tussen een nieuwe stapelaar of een tweedehands stapelaar die uitstekend is onderhouden, voldoen wij aan iedere vraag. Wij worden dan ook niet voor niets omschreven als de Warehouse ontzorger van Brabant!

Regionaal en persoonlijk

Hoewel Beekmans Heftrucks als landelijke organisatie zorgt voor iedere onderneming die een heftruck of stapelaar kopen of huren wil, besteden wij extra aandacht aan de eigen regio. Wij zijn dan ook bijzonder nauw betrokken bij succesvolle logistieke afdelingen en ondernemingen in steden als;

  • Breda
  • Den Bosch
  • Drunen
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Oosterhout
  • Oss
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Koopt uw bedrijf de stapelaar gebruikt of nieuw?

Voordat u tot de koop overgaat van een elektrische stapelaar, tweedehands of nieuw, is het van groot belang om de specifieke eisen en belangen van uw logistieke afdeling in acht te nemen. Ervaren medewerkers van Beekmans Heftrucks beschikken over deskundigheid en kennis. U kunt dus rekenen op vakkundig advies op maat, waarbij zorgvuldig rekening wordt gehouden met de behoeften van uw organisatie. Met doordacht advies maakt u een weloverwogen keuze. Of dat nu gaat over het kopen van een stapelaar (nieuw of gebruikt) of het huren ervan.

Enorme keuze

Wanneer u in de markt bent voor een tweedehands stapelaar, is het goed om te weten dat Beekmans Heftrucks voor een breed assortiment heeft gezorgd. Weet u exact welk merk en type u wilt? Dan zorgen wij voor snelle levering, scherpe prijzen en persoonlijke service. Wilt u graag advies, of heeft u vragen over de verschillen tussen een Heli CDD16J Stapelaar met Duplexmast en de Jungheinrich EJD 118 stapelaar? Wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om een doordachte keuze te maken. Door goed te luisteren naar uw behoeften en wensen zorgt Beekmans Heftrucks dat u de stapelaar krijgt die u nodig heeft. Of u nu een stapelaar wilt huren of kopen of één van de talloze andere interne transportmiddelen nodig heeft. De Warehouse ontzorger van Brabant staat voor u klaar.


Merken