Die benodigde elektrische pompwagen kopen of huren

Wanneer u als ondernemer merkt dat de werkzaamheden binnen uw organisatie vragen om het gebruik van een elektrische pompwagen, kan huren een kostenbesparende optie zijn. Beekmans Heftrucks begrijpt dat het niet altijd noodzakelijk is om een elektrische pompwagen te kopen. Wellicht beperken de werkzaamheden zich tot een specifieke periode en maakt u na deze periode geen gebruik meer van elektrische pompwagens. Het kan natuurlijk ook zijn dat u een elektrische pompwagen wilt huren om op een projectlocatie te gebruiken. Wanneer de noodzaak slechts tijdelijk is, zal aanschaf niet nodig zijn. Moet u als onderneming de afweging maken tussen een elektrische pompwagen huren of kopen, profiteer dan optimaal van de brede mogelijkheden die u bij ons aantreft.

Uw elektrische pompwagen kopen bij Beekmans Heftrucks

Als dé Warehouse ontzorger van Brabant maakt Beekmans Heftrucks het u gemakkelijk. U heeft immers bij ons de mogelijkheid om een elektrische palletwagen te kopen, maar een elektrische palletwagen huren is ook een optie. Dit geldt niet alleen voor elektrische palletwagens, maar ook heftrucks, reachtrucks, veegmachines en andere machines zijn verkrijgbaar. Door onze klantgerichte flexibiliteit zijn wij in staat snel te schakelen. Wij onderhouden direct en persoonlijk contact met beslissingnemers binnen uw organisatie. Als direct gevolg van deze korte lijnen kunnen we ontwikkelingen in de markt op hoog niveau communiceren en inspelen op mogelijkheden en veranderingen. Nog belangrijker is de mogelijkheid voor onze ervaren en uitstekend opgeleide medewerkers om u te voorzien van advies en ondersteuning op maat. Met een klantgerichte instelling zorgen we er bij Beekmans Heftrucks voor dat uw logistiek en intern transport op rolletjes loopt.

Regionaal netwerk

Beekmans Heftrucks bevindt zich in het centrum van een enorm regionaal netwerk. Door contact te hebben met eigenaren, directeuren, managers, logistieke alleskunners en andere medewerkers zijn wij in staat doordacht en gericht te adviseren. Of u nu ondersteuning nodig heeft in een elektrische pompwagen kopen of huren, of graag geadviseerd wilt worden over de inzetbaarheid van AGV voertuigen om kosten te besparen. Beekmans Heftrucks levert aan ondernemingen in de voedselindustrie, bouwindustrie, chemische industrie, producerende bedrijven, ondernemingen die werkzaam zijn in fullfilment, distributie of verkoopkantoren met een eigen magazijn. Wij zijn nauw betrokken bij de logistieke plannen en verwezenlijking in belangrijke steden, zoals;

  • Breda
  • Den Bosch
  • Drunen
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Oosterhout
  • Oss
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Service en reparatie

Een elektrische pompwagen huren of kopen bij Beekmans Heftrucks is eenvoudig. Onze deskundige medewerkers zijn klantgericht en behulpzaam. Naast pompwagens of palletwagens kunt u bij ons terecht voor iedere vorm van intern transport. Daarnaast bieden wij uitstekende service en kunt u bij ons terecht voor reparatie en advies op maat. Tevens beschikken wij over eigen vervoer waardoor wij uw machines kunnen afleveren op vrijwel elke plaats die u wenst. Elektrische palletwagens kopen én huren was nooit eerder zo toegankelijk.


Merken