Logistiek gemak met een AGV voertuig

Voor veel ondernemingen met een eigen logistieke afdeling zorgt een automatisch geleid voertuig (of AGV voertuig) voor een soepel en efficiënt verloop van het intern transport. Het verplaatsen van goederen via een repeterende route kan door een AGV uitstekend worden uitgevoerd en kunnen bepaalde interne logistieke handelingen worden geoptimaliseerd wat een behoorlijke kostenbesparing oplevert. Een AGV wordt vooraf ingesteld en dan begint hij aan zijn taak en indien nodig kan deze 24/7 worden ingezet. Andere voordelen zijn de veiligheid en nauwkeurigheid. Fouten maken wordt uitgesloten wat veiliger is voor medewerkers, stellingen en de producten. Beekmans Heftrucks staat bekend om snelle service en een klantgerichte, persoonlijke aanpak. Er wordt bijzonder veel nadruk gelegd op hoge kwaliteit in de verkoop van intern transport automatisering.

De AGV's van Kumatech

Met de volle focus op B2B behouden wij korte lijnen. Flexibel en snel schakelen kan dan ook het beste wanneer er goed contact is met ons jonge en gemotiveerde team. Op deskundige wijze adviseren en ondersteunen wij uw onderneming. Korte lijnen met ondernemer, floormanager, inkoper of een andere medewerker zorgen voor optimale samenwerking en bevredigende resultaten. Wij voorzien u van doordacht advies op maat wanneer het aankomt op de aanschaf van een automatisch geleid voertuig. Op deze wijze wordt er voor gezorgd dat u altijd de juiste keuze maakt voor uw logistieke afdeling. Wij luisteren aandachtig en passen ons advies volledig toe op uw wensen en benodigdheden. Zo zullen wij de aanschaf van een Kumatech AGV voertuig adviseren, omdat wij de exclusieve leverancier zijn voor Zuid-Nederland en voor 100% achter dit merk staan.

Beekmans Heftrucks ontzorgt

Door op flexibele wijze om te gaan met de behoeften van uw organisatie laat Beekmans Heftrucks zien dat korte lijnen en optimale samenwerking zorgen voor verbluffende resultaten. Bij de aanschaf van ieder AGV voertuig wordt rekening gehouden met de specifieke werkzaamheden binnen uw bedrijf. Onze ervaren medewerkers zijn goed opgeleid en onze onderneming kan bouwen op zorgvuldig ontwikkelde technische en commerciële kennis. De Warehouse Ontzorger van Brabant focust zich met name op de eigen regio, waardoor ontwikkelingen in de markt snel kunnen worden gecommuniceerd en oplossingen op maat kunnen worden gevonden.

Distributiebedrijven, producenten, ondernemingen met een eigen magazijn in de voedingsindustrie, chemische industrie of maakindustrie kunnen bij ons terecht voor een offerte die tot in de puntjes wordt verzorgd. Naast de verkoop van AGV voertuigen kunt u ook bij Beekmans Heftrucks terecht voor service en reparatie aan uw interne transportmiddelen.

Regionaal en hoogstpersoonlijk

Beekmans Heftrucks is er voor ieder bedrijf dat werkt met interne transportmiddelen. Naast AGV voertuigen leveren we talloze voertuigen die het logistieke werk verlichten. Van een reachtruck tot een heftruck, maar ook elektrische palletwagens, stapelaars, order pickers of zelfs een schrob- of veegmachine. Met een zeer breed assortiment zijn wij in staat om te voldoen aan iedere behoefte of eis. Wij verzorgen klantgerichte service tot in de puntjes en bedienen bedrijven volledig op maat. Beekmans Heftrucks is bijzonder actief in een groot aantal plaatsen in de regio, zoals:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Drunen
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Oosterhout
  • Oss
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Een AGV voertuig geschikt voor meerdere branches

Optimaal gebruikmaken van een automatisch geleid voertuig is niet uitsluitend bestemd voor logistieke bedrijven. Ook in de voedselindustrie, chemische industrie, producerende bedrijven, ondernemingen die werkzaam zijn in fullfilment en distributiebedrijven wordt vaak gebruik gemaakt van geautomatiseerde transportmiddelen. Met het gebruik van automatisch intern transport wordt de werklast verlicht en de productiviteit gestimuleerd. Het is een efficiënte aanvulling op uw logistieke activiteiten om de goederenstroom net wat vlekkelozer te laten verlopen. Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze deskundige medewerkers. Beekmans Heftrucks ontzorgt en ondersteunt.


Merken