Maak je keuze:

Staat de gewenste machine er niet tussen? Neem contact met ons op!

Op zoek naar (nieuw) intern transportmateriaal?

Ben je op zoek naar (nieuw) intern transportmateriaal? Denk dan aan Beekmans Heftrucks. Wij zijn een onafhankelijke partij die merk onafhankelijk adviseert. Door onze opgedane kennis en ervaring toe te passen realiseren wij de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Wanneer we met je in gesprek gaan over de diverse mogelijkheden, vragen we altijd naar de toepassing van de desbetreffende machine. We willen je niet het duurste van het duurste verkopen. Het gaat ons om het gebruiksniveau en de toepassing waarvoor jij de machine nodig hebt. Kan dat ook met een kwalitatief, maar minder prijzige machine, dan hoor je dat meteen van ons.

Bekijk voorraad
verkoop EP heftruck
verkoop reachtruck hoge mast

Waarom lease?

Lease verlaagt voor jou de financiële aankoopdrempel: je hoeft namelijk geen dure investering te doen en zo houd je financiële speelruimte om andere investeringen te kunnen doen. Los van het spreiden van de dure investering, heb je zekerheid doordat je iedere maand dezelfde kosten hebt, wat duidelijk is voor de budgettering.

Bij deze leasevorm ben jij als klant de economische eigenaar van het object. De leasemaatschappij waarbij je de machine leaset is de juridisch eigenaar. Het materieel blijft bij jou op de balans staan, omdat jij de economisch eigenaar bent. Aan het einde van het leasecontract word je automatisch ook de juridisch eigenaar van het object en is het dus helemaal van jou.

Met financial lease zijn er verschillende belastingvoordelen te behalen waaronder een investeringsaftrek. De investeringsaftrek betekent dat je een bedrag van je winst af kan trekken wanneer je hebt geïnvesteerd in een bedrijfsmiddel.

Deze leasevorm lijkt veel op huren. De leasemaatschappij maakt een totaalaanbod inclusief onderhoud, reparatie en eventuele verzekeringen waarvoor jij een vast bedrag per maand betaalt. De machine staat niet bij jouw bedrijf op de balans. De leasemaatschappij is dus zowel juridisch als economisch eigenaar van de machine. Aan het einde van de leaseperiode blijft het object in het bezit van de leasemaatschappij of heb je de optie om het te kopen.

Lease bij Beekmans Heftrucks

Bij Beekmans Heftrucks bestaat de mogelijkheid voor het leasen van zowel gebruikt als nieuw intern transport materieel. Je kunt hierbij denken aan heftrucks, reachtrucks, pompwagens en zelfs voor het schoonhouden van uw bedrijfsruimte bestaat er de mogelijkheid tot het leasen van een veeg- of schrobmachine. Beide leasevormen (Operational en Financial) zijn mogelijk.

Transport

We leven in een 24/7 maatschappij waar het werk altijd doorgaat. Het picken, verpakken en versturen van goederen vindt plaats aan de lopende band en de diversiteit aan producten is enorm. Dat vraagt nogal wat van je logistiek. En laat intern transport nou nét onze expertise zijn.

Bel: 073 8889161 Mail ons
reachtruck transport
advies intern transport

Passend advies

Ben jij bezig met de opzet van een warehouse of wil je de logistiek in je bedrijf verbeteren? Wij voorzien je graag van een passend advies. Zo weten we alles over de diverse soorten interne transportmiddelen en aanverwante artikelen. Wij zijn totaalleverancier dus als je aan jouw warehouse of productieruimte denkt, dan denk je aan Beekmans Heftrucks! Naast het aanbieden van intern transportmateriaal weten wij ook het belang van een schone en veilige werkomgeving. Om deze reden bieden wij dan ook in grote diversiteit veeg- en schrobmachines aan.

Een optimale en schone inrichting van je magazijn mét opties voor de levering van bijpassende transportmiddelen, daarvoor bel je natuurlijk even naar Beekmans Heftrucks.

Klik hier voor advies

Staat de gewenste machine er niet tussen? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.